Rolf Petter Dørum er ny salgsdirektør i ITW

Rolf Petter Dørum er ny salgsdirektør i ITW

Rolf Petter Dørum startet i den nyopprettede stillingen som salgsdirektør hos innfestingsleverandøren ITW Construction Productions 1. mars, og er et viktig ledd for å styrke virksomheten i Norge.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Rolf Petter Dørum har solid erfaring innenfor byggebransjen, salg og ledelse, og kommer fra stillingen som salgsdirektør for Hitachi Power Tools. Han er allerede godt i gang med oppgavene for å styrke ITW Construction Productions i Norge, som har et bredt utvalg av totalløsninger fra anerkjente varemerker som Paslode, Spit, NKT Fastners og Adjufix til alle typer festemiddelsoppgaver i tre, betong, stål og gips.

– ITW er en spennende og innovativ virksomhet som blant annet har vært i førersetet for slangefri spikerpistoler. Nå styrkes ITW i Norge, og min oppgave blir å skape mer vekst og omsetning på markedet. Jeg vil blant annet være talerør for å sikre at verktøyssortimentet passer norske forhold og sørge for bedre rådgivning til forhandlere, men også til sluttbrukerne som entreprenører og profesjonelle tømrere, snekkere og håndverkere, sier Dørum og legger til:

– Det er mange ting å sette seg inn i, men dette er en veldig fin arbeidsplass. ITW har totalløsninger av stor kvalitet, og det blir spennende å være med å utvikle virksomhetens synlighet i Norge.

Sikrer en desentralisert styring

ITWs nordiske salgsdirektør Lars Vilhelmsen ser frem til fortsettelsen med Dørum:

– Dørum er nytenkende og kjent med bransjen, og han har en god blandet bakgrunn med både teori og praksis. Han har mastergrad i internasjonal markedsføring, men har også mye praktisk erfaring, blant annet som verktøysselger. Dermed tenker han hele veien rundt, og har mange gode tanker om samarbeid for å skape gode totalløsninger for kundene.

Det er mange ting å sette seg inn i, men dette er en veldig fin arbeidsplass.

- Rolf Petter Dørum

ITW Nordic har en felles enhet med logistikksenter, lager og testsenter i Middelfart i Danmark, hvor også Lars Vilhelmsen har kontor. Den felles enheten sikrer en sterk plattform for hele Norden, samtidig som ITW legger vekt på viktigheten av lokal styring, forteller Vilhelmsen:

Rolf Petter Dørum er allerede godt i gang med oppgavene med å styrke ITW Construction Productions i Norge. Foto: ITW Construction

– Med en felles enhet blir det enklere for oss å levere kvalitetsverktøy på tvers av landegrenser og sørge for synergi. Samtidig er det helt fra konsernets ledelse blitt lagt vekt på desentralisert styring for å kunne tilpasse seg det lokale markedet. Derfor er det godt at Dørum nå overtar stafettpinnen fra meg, slik at vi sikrer en bedre lokal forankring.

ITWs varemerker er tilgjengelig hos de fleste landsdekkende byggevarekjedene som Montér, XL-BYGG og Neumann. ITW har inngått serviceavtaler med lokale verksteder som tar garanti og vanlige reparasjoner av alle ITWs maskiner.

GJENVINNING/22. mars 2019

Fortsatt mange barrierer i veien for en sirkulær byggsektor

Byggebransjen står for betydelige utslipp og gjenbruksgraden i næringen er lav. Men hvorfor er det slik, og hvilke barrierer er de største? Norsk senter for sirkulær økonomi (NSSØ) og COWI tok debatten da de inviterte til sirkeltreff om materialgjenvinning i et sirkulært perspektiv. Les hele saken

Til toppen