Ruukki Construction sertifisert for installasjon av stålrammer

Ruukki Construction sertifisert for installasjon av stålrammer

Ruukki har mottatt to nye sertifikater i forbindelse med installasjon av st ålstrukturer. Arbeid med sertifiserte prosedyrer øker driftssikkerheten og reduserer risikoene som er forbundet med installasjonen.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Bærende stålstrukturer – for eksempel i bygninger og broer – som er produsert hos Ruukki vil alltid være CE - merket isamsvar med standarden EN 1090. Dette dekker også sveisearbeid i samsvar med standarden EN ISO 3834. Den sertifiserte produksjonen gjennomføres ved Ruukkis fabrikker i Oborniki i Polen og Gargždai i Litauen, i tillegg til vedanleggene i Peräseinäjoki og Ylivieska i Finland .

[factbox id="1"]

Ruukki har også mottatt frivillig sertifisering i samsvar med EN 1090 og EN ISO 3834 for installasjon av stålstrukturer .Målet med denne sertifiseringen er å minimere risikoen forbundet med installasjonen og øke driftssikkerheten underinstallasjon hos kundene. De nye sertifiseringene dekker alt installasjonsarbeid i de nordiske landene.

Forberedende arbeid for sertifiseringene ble utført i nært samarbeid mellom avdelingene for installasjon, sveising, kvalitetsarbeid og prosjektstyring. Sertifiseringene for Ruukki Construction ble godkjent av den uavhengige parten Inspecta Sertifiointi Oy.

FASADE/21. februar 2018

Lansere et revolusjonerende monteringssystem

I april 2018 vil Q-railing lansere et revolusjonerende monteringssystem som skal gjøre det svært så enkelt å montere glass. Q-railing vil presentere det nye monteringssystemet på messen Fensterbau Frontale i Nürnberg 21. - 23- mars og via en direktestrømming på Facebook kl. 14.00 21. mars. Les hele saken

ENERGIEFFEKTIVISERING/20. februar 2018

Slik skal Enova få fart på energieffektiviseringen av bygg

Til tross for at mange tiltak er lønnsomme går det for tregt med energieffektiviseringen av bygg. Nå utlyser Enova en konkurranse for å få fram ideer til forretningsmodeller som kan få fart på markedet. Samtidig varsler de endringer i støttetilbudet til eksisterende bygg. Les hele saken

Til toppen