Samles på helgens Boligmesse i Telenor Arena

Samles på helgens Boligmesse i Telenor Arena

Til helgen 16. – 18. september samles 180 utstillere til stor Boligmesse i Telenor Arena. Boligmessen sparker i gang årets viktigste oppussingssesong – høsten !

  • Event
Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

- Et besøk på messen kan spare publikum for både tid og penger før høstens oppussingsprosjekt eller boligbytte, sier prosjektleder Jon Egil Kraggerud.

- Til helgen vil Telenor Arena fylles opp med eksperter på alt fra kjøkken, bad, interiør og eksteriør, og det blir flere lanseringer av nyheter som tysk kvalitetsutekjøkken, bærekraftige kokosvegger, smarte heiser, danske designspisemøbler og miljøvennlige garderober, sier Nina von Gegerfelt, messens andre prosjektleder.

Helgens Boligmesse byr på innovative nyheter og unik design fra både gründere og velkjente aktører, og messetilbud på alt i spennet fra interiør og ventilasjon til utemiljøprodukter.

- En av fordelene med et messebesøk er at alt finnes under samme tak, og messen vil være nyttig både for de som vil velge blant flere standardløsninger, og de som er på jakt etter noe ikke alle andre har.

Gjøre selv eller få jobben gjort ?

Boligmarkedet i Oslo-området er hett, og befolkningen i området er opptatt av temaet bolig på mange ulike plan. Av den grunn er forhåndsinteressen til messen usedvanlig stor, både fra utstillersiden og fra publikum. - Boligmessen er relevant enten man skal gjøre jobben selv, eller finne dyktige håndverkere som kan utføre jobben, sier prosjektlederne.

- Publikum kan vandre mellom utstillerne, oppdage nyheter, få inspirasjon, snakke med kunnskapsrike eksperter, og ikke minst få tips og gode tilbud på det de trenger til sine planlagte eller pågående hjemmeprosjekter.

Lær av ekspertene

Det blir demonstrasjoner av tapetsering, påføring av maling og gulvlegging. Fargeeksperten Dagny Thurmann-Moe, blant annet kjent fra God Morgen Norge, kommer både lørdag og søndag for å lære publikum om hvordan farger påvirker mennesker.

Otto Robsahm, kjent fra «Sinnasnekker’n» fra TVNorge, viser publikum kreative ting man kan gjøre i hjemmet selv. Han leder også konkurransen Ballongslippet og "Handy Girl"  på lørdag, samt søndagstrekningen av årets messekonkurranse «Jakten på Otto», hvor premien er oppussing for 1 million kroner utført av Otto og hans team.

MILJØ/21. februar 2019

40.000 billass spares med Yara Birkeland

– Dette er et svært spennende prosjekt. Ikke fordi det har hatt spesielt store tekniske utfordringer, men fordi det representerer en sterk miljøsatsing og er en spydspiss på sitt felt. Her har vi fått være med på å være helt i front i utviklingen, og det setter vi pris på. Les hele saken

HMS/21. februar 2019

Bedre kjønnsbalanse gir mer på bunnlinjen

– Tallenes tale er klar. Nå har byggebransjen om lag 2% kvinnelige fagarbeidere. Alt tyder på at de bedrifter som sørger for å skaffe seg en bedre kjønnsbalanse, tjener mer penger. Logisk betyr det da at om byggebransjen hadde gjort en sterkere innsats for å bedre kjønnsbalanse, hadde bunnlinjen sette hyggeligere ut. Les hele saken

Til toppen