Sandwichpaneler tilgjengelige som BIM-objekt
(Illustrasjon: Lindab)

Sandwichpaneler tilgjengelige som BIM-objekt

Lindab fortsetter sitt arbeid med å digitalisere sin produktlinje. Nå er deres sandwichpaneler tilgjengelig for nedlasting som BIM-objekt for Revit.

  • BIM
Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Den nye BIM-pakken inneholder Lindabs tre paneltyper Light, Base og Plus. Panelene finnes tilgjengelig som veggtyper i Revit og inneholder parametere for U-verdier, lydreduksjon og brannklasse. Brukeren kan også se informasjon om mønster, lakktype, farge, NCS-kode og RAL-nummer.

For å muliggjøre et mer detaljert og estetisk design har Lindab også inkludert over ti av deres mest brukte beslag for sandwichpaneler.

– Vi fortsetter å utvikle vårt digitale tilbud og er fornøyd med at sandwichpaneler som vi har stor forespørsel etter nå kan tilbys som BIM-objekt. Arbeidet med å digitalisere våre produktgrupper pågår kontinuerlig for å gjøre dem tilgjengelig for så mange brukere som mulig, sier Henrik Bengtsson, utviklingssjef på Lindab Profil AB.

Fra før finnes Lindabs takrennesystem, tak/veggplater, stålrigler og ventilasjonsprodukter tilgjengelig som BIM-objekt.

JURIDISK/ 9. november 2018

Hvilket ansvar har hovedentreprenøren?

En aktuell problemstilling i bygge- og anleggsbransjen er om en hovedentreprenør kan holdes ansvarlig for en underentreprenørs merverdiavgiftsforpliktelser. Fremtidens byggenæring har snakket med senioradvokat Kari-Ann Mosti fra advokatfirmaet Grette. Hun er ekspert på merverdiavgift, og har mer enn 20 års erfaring på området. Les hele saken

Til toppen