Satser på industrien og byggenæringen i Stavanger

Satser på industrien og byggenæringen i Stavanger

NTI åpner avdeling i Stavanger. Målet er å støtte den lokale industrien med løsninger og trygge råd som gjør det enklere å lykkes i den fjerde industrielle revolusjonen. Selskapet er i gang med å rekruttere lokale eksperter.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Den nye avdelingen åpner ved årsskiftet. Bakgrunnen er todelt: For å bedre betjene kundene som selskapet har i området, og for å vinne nye kunder i landets mest spennende industriregion.

- Det foregår enormt mye i landsdelen, både i eksisterende industri og innovasjonene vi skal leve av i fremtiden, som fornybar energiproduksjon. I bagasjen har vi erfaringer og løsninger som forbedrer arbeidsformer og fornyer produksjonsprosesser blant de som designer, konstruerer, tegner, beregner og planlegger. Målet er enkelt: Vi skal vokse ved å være best på kundetilfredshet, sier administrerende direktør i NTI Norge, Halvor Jensen.

Hjelper kundene lykkes med endring

Selskapet er Nord-Europas fremste tilbyder av rådgivning og kompetanse knyttet til verdiskapende prosesser rundt design, engineering og produktinnovasjon. NTI har 250 rådgivere i Norden og Tyskland. Selskapet har allerede kontor i fem norske byer, og Rogalandsavdelingen blir kontor nummer 21 i Norden. Selskapets løsningsrådgivere og konsulenter har bred kompetanse og er blant annet spesialister på Autodesk sine løsninger. Satsingen i Stavanger skal hjelpe industrien og byggenæringen å møte kravene som kommer med digitalisering i den pågående fjerde industrielle revolusjonen.

- Utvikling går raskere, og perspektivene er nå langt større enn noensinne tidligere i historien. Bransjer og virksomheter endres på rekordtid. Vi har et slagkraftig rådgivningsteam som hjelper kundene lykkes med endring, blant annet ved å kunne trekke inn bransjens fremste ressurser ved behov. Det handler om å jobbe tett sammen med kundene for å endre strategier, løsninger og prosesser for å møte kravene og behovene som kommer.

 Norges fremste verdiskaper for samfunnet

Jensen er trygg på at satsningen vil bære frukter siden det er stor etterspørsel etter kunnskap og løsninger som styrker konkurransekraften. Målet er å gjøre det lettere for lokale virksomheter å utvikle produktene, løsningene og tjenestene som fortsatt setter Rogaland øverst på det internasjonale innovasjonskartet.

- Rogaland er Norges fremste verdiskaper for samfunnet, og vi tror det er riktig og viktig å sette våre fagfolk så tett på kundene som mulig. Industrien og byggenæringen er kanskje de bransjene som har størst potensiale til å hente store gevinster fra ny teknologi, og vi ønsker å være rådgiveren som hjelper beslutningstagere å ta trygge og fremtidsrettede valg, sier Jensen.

Åpningen av avdelingen skjer mot slutten av 2017, og rekrutteringen er i full gang.

- Arbeidskontrakter er signert, og flere er på vei inn. Vi har god appetitt på fagfolk og rådgivere som har ferdighetene og viljen til å hjelpe våre kunder med å lykkes, sier Jensen og oppfordrer relevante kandidater å søke.

ENERGIBRUK/18. februar 2019

Ny byggstatistikk og nye graddagstall er ute

Enovas byggstatistikk fra 2017 er nå publisert. Statistikken gir byggeiere muligheten til å sammenligne energibruken i egne bygg med bygg eid av andre, og kan være et nyttig verktøy for alle som jobber med å planlegge, utvikle og drifte bygg. Graddagstallene for 2018 er også klare. Les hele saken

Til toppen