Satser på nye områder innen byggvarme

Satser på nye områder innen byggvarme

Narvik bedriften, HeatWork, kommer stadig med flere produkter og satser på nye områder innen byggvarme, tørking og skadedyr.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Kuldegradene begynner å gjøre seg gjeldene på landets byggeplasser og behovet for oppvarming blir igjen aktuelt. For å møte vinterens utfordringer har Narvikbedriften, Heatwork, lansert en ny miljø- og energieffektiv varmeløsning.

[img id="1"]

Ren luft og bedre arbeidsmiljø

Nyheten, som selskapet kaller CliWi, er egnet både for oppvarming og tørking av byggeplasser. Med CliWi ønsker HeatWork et økt fokus på en grønn arbeidsplass med ren luft og bedre arbeidsmiljø. Produktene er modulbasert og enkle å rigge, noe som gir økt driftssikkerhet.

I tillegg er CliWi-produktene miljøvennlige siden de ikke utvikler avgasser, gift, lukt eller fukt. Løsningen brenner heller ikke støv eller partikler.

Ekspert på varme og temperaturkontroll

- Det er ingen tvil om at den velkjente teletineren HeatWork er en sikker og miljøvennlig vinterinvestering. Det at den også er videreutviklet gjør at den i dag er etablert innen mange nye bruksområder året rundt.
Varme og temperaturkontroll er vår ekspertise, det er derfor vi lykkes i store prosjekter også innen betongarbeid, sier Tommy Larsen, salgsleder i HeatWork.

[img id="2"]

- Målet er å lansere tilleggsprodukter som utvider våre kunders bruksområder, men som også kan brukes uavhengig av HeatWork-maskinen. CliWi kan for eksempel tilkobles vannbåren varmeanlegg slik at den lett kan brukes for midlertidig gulvvarme eller tradisjonell byggvarme, avslutter Larsen.

Væskebåren varme er 100% miljøvennlig

I mer enn 10 år har HeatWork utviklet miljøløsninger, som gir sikker og lønnsom drift! HeatWorks selvgående og mobile maskiner på 103 kW leverer 100°C væskebåren varme, som det mest miljø og energieffektive systemet for oppvarming.

VERKTØY/20. februar 2018

Lanserer radio for byggeplassen

Kanonbra lyd, app-styring og uslåelig lang batteritid. Dewalts nye radio er tilpasset moderne byggeplasser og sørger for under-holdning på arbeidsplassen. TSTAK Radio & lader er både IP-klassifisert og værbestandig. Les hele saken

ENERGIEFFEKTIVISERING/20. februar 2018

Slik skal Enova få fart på energieffektiviseringen av bygg

Til tross for at mange tiltak er lønnsomme går det for tregt med energieffektiviseringen av bygg. Nå utlyser Enova en konkurranse for å få fram ideer til forretningsmodeller som kan få fart på markedet. Samtidig varsler de endringer i støttetilbudet til eksisterende bygg. Les hele saken

Til toppen