Satser på nye områder innen byggvarme

Satser på nye områder innen byggvarme

Narvik bedriften, HeatWork, kommer stadig med flere produkter og satser på nye områder innen byggvarme, tørking og skadedyr.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Kuldegradene begynner å gjøre seg gjeldene på landets byggeplasser og behovet for oppvarming blir igjen aktuelt. For å møte vinterens utfordringer har Narvikbedriften, Heatwork, lansert en ny miljø- og energieffektiv varmeløsning.

[img id="1"]

Ren luft og bedre arbeidsmiljø

Nyheten, som selskapet kaller CliWi, er egnet både for oppvarming og tørking av byggeplasser. Med CliWi ønsker HeatWork et økt fokus på en grønn arbeidsplass med ren luft og bedre arbeidsmiljø. Produktene er modulbasert og enkle å rigge, noe som gir økt driftssikkerhet.

I tillegg er CliWi-produktene miljøvennlige siden de ikke utvikler avgasser, gift, lukt eller fukt. Løsningen brenner heller ikke støv eller partikler.

Ekspert på varme og temperaturkontroll

- Det er ingen tvil om at den velkjente teletineren HeatWork er en sikker og miljøvennlig vinterinvestering. Det at den også er videreutviklet gjør at den i dag er etablert innen mange nye bruksområder året rundt.
Varme og temperaturkontroll er vår ekspertise, det er derfor vi lykkes i store prosjekter også innen betongarbeid, sier Tommy Larsen, salgsleder i HeatWork.

[img id="2"]

- Målet er å lansere tilleggsprodukter som utvider våre kunders bruksområder, men som også kan brukes uavhengig av HeatWork-maskinen. CliWi kan for eksempel tilkobles vannbåren varmeanlegg slik at den lett kan brukes for midlertidig gulvvarme eller tradisjonell byggvarme, avslutter Larsen.

Væskebåren varme er 100% miljøvennlig

I mer enn 10 år har HeatWork utviklet miljøløsninger, som gir sikker og lønnsom drift! HeatWorks selvgående og mobile maskiner på 103 kW leverer 100°C væskebåren varme, som det mest miljø og energieffektive systemet for oppvarming.

TRE/17. juli 2018

Et utstillingsvindu for konstruksjonsprodukter i tre

Metsä-gruppens nye besøkssenter i Äänekoski i sentrale Finland, er et godt eksempel på rask konstruksjon ved bruk av tre. Bygningen på 1000 m2 viser hvordan Metsä Woods Kerto LVL-produkter muliggjør rask, lett og grønn konstruksjon. Bygningen kombinerer industrielt produserte treelementer og unike arkitektoniske løsninger med detaljert tømrerarbeid. Les hele saken

Til toppen