Satser på relasjonsbygging

Satser på relasjonsbygging

Kunderelasjoner er viktig for foretak som har andre bedrifter som kunder. I byggenæringen, hvor det både er store aktører og enorme prosjekter, vil mange tenke langsiktig. Norconsult med sine informasjonssystemer er derfor blant de på messen som satser sterkt på relasjonsbygging.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

[img id="1"]

Norconsult Informasjonssystemer AS er et av landets største programvarehus. Her på messen er de opptatt av å snakke med sine kunder om løsninger de har for byggebransjen.

Vi er her for å eksponere oss for de kundene vi har

- Vi er her for å eksponere oss for de kundene vi har. Messa er ikke et sted hvor vi selger programvare. Vi etablerer kontakter, forteller Geir Johansen, seksjonsleder utbygging.

Norconsult sine medarbeidere er mer enn glad for å svare på kunders spørsmål og vil vise hvordan produktene deres brukes i praksis.

MILJØBYGG/19. februar 2018

Miljøambisiøst høyskolebygg i Bergen

Høgskulen på Vestlandet, nærregion Bergen er i dag på to lokasjoner. For å samle sin faglige og administrative aktivitet på Kronstad startet byggefasen for et nytt bygg i januar. Når det åpner i 2020 skal campus huse 9000 studenter og 900 ansatte. Les hele saken

Til toppen