SmartDok vakte stor interesse på svensk byggmesse

SmartDok vakte stor interesse på svensk byggmesse

SmartDok sin stand på Norbyggmessen i starten av april ble svært godt besøkt.

  • Produkt
Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

At timeregistreringsappen til SmartDok er populær i Norge er det ingen tvil om. Nå kan det se ut som om svenskene også har fått øye opp for produktet. På Nordbyggmessen i Stockholm fikk selskapet oppleve en stor pågang fra entreprenører som viste stor interesse for systemet.

- Messen gikk over all forventning. Det er helt tydelig at Bygg- og anleggsbransjen i Sverige er nysgjerrige på hva SmartDok er, og på hva den kan gi kunden tilbake, sier CEO SmartDok AB, Steffen Nerdal.

At et mobilt- og webbasert timeregisteringssystem er i vinden er det ingen tvil om.

- Vi hadde en stor pågang av entreprenører innom som ønsket en skybasert løsning som SmartDok, eller rett og slett ønsket en bedre digital løsning enn de har i dag. Når kundene fikk se vårt produkt og hvordan SmartDok kan gi de en enklere hverdag var tilbakemeldingen klar. Dette var noe de kunne tenke seg, sier Nerdal.

Også ID06 var et hot tema på messen. ID06 er et elektronisk personalregister i bygge- og anleggsbransjen. Hensikten er å bekjempe svart arbeid, økonomisk kriminalitet og styrke sunn konkurranse i markedet. SmartDok er akkreditert leverandør av ID06 og kunne selvsagt skilte med en brukervennlig og ikke minst gratis løsning for entreprenørene.

- Kort sagt, vi er meget fornøyde med messen. Jeg tror vi vil se en betydelig vekst i de kommende månedene, sier Nerdal til slutt.

BELYSNING/20. februar 2019

Giganthall fikk pris for lysbruk

– Dette er et stort prosjekt, det er ingen tvil om det. 4 spor inne i fjellet, der de to midtre sporene er dimensjonert for passering av tog i 250 kilometer i timen sier sitt om hvilke tekniske utfordringer vi har møtt. Kanskje nettopp derfor er det hyggelig å få en utmerkelse for lysdesignet. Les hele saken

REHABILITERING/20. februar 2019

Slik skal Nationaltheatret bli flott igjen

En moderne hovedscene, omfattende restaurering, store tekniske utbedringer og arealer under bakken vil gi publikum og ansatte en helt ny opplevelse i Nationaltheatret. Nå søker Statsbygg etter en prosjekteringsgruppe som skal anbefale konkrete løsninger for oppussingen. Les hele saken

BIM/19. februar 2019

Bedre byggeprosesser med nye internasjonale standarder for BIM

Internasjonalt er bygge- og anleggsnæringen i sterk vekst, og med det følger behovet for effektive, globale verktøy som bygningsinformasjonsmodellering (BIM). De nye internasjonale standardene gir mer effektivt samarbeid, mener den norske lederen for arbeidsgruppen som har utviklet de nye standardene, Jøns Sjøgren fra Boligprodusentene. Les hele saken

Til toppen