SmartDok vakte stor interesse på svensk byggmesse

SmartDok vakte stor interesse på svensk byggmesse

SmartDok sin stand på Norbyggmessen i starten av april ble svært godt besøkt.

  • Produkt
Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

At timeregistreringsappen til SmartDok er populær i Norge er det ingen tvil om. Nå kan det se ut som om svenskene også har fått øye opp for produktet. På Nordbyggmessen i Stockholm fikk selskapet oppleve en stor pågang fra entreprenører som viste stor interesse for systemet.

- Messen gikk over all forventning. Det er helt tydelig at Bygg- og anleggsbransjen i Sverige er nysgjerrige på hva SmartDok er, og på hva den kan gi kunden tilbake, sier CEO SmartDok AB, Steffen Nerdal.

At et mobilt- og webbasert timeregisteringssystem er i vinden er det ingen tvil om.

- Vi hadde en stor pågang av entreprenører innom som ønsket en skybasert løsning som SmartDok, eller rett og slett ønsket en bedre digital løsning enn de har i dag. Når kundene fikk se vårt produkt og hvordan SmartDok kan gi de en enklere hverdag var tilbakemeldingen klar. Dette var noe de kunne tenke seg, sier Nerdal.

Også ID06 var et hot tema på messen. ID06 er et elektronisk personalregister i bygge- og anleggsbransjen. Hensikten er å bekjempe svart arbeid, økonomisk kriminalitet og styrke sunn konkurranse i markedet. SmartDok er akkreditert leverandør av ID06 og kunne selvsagt skilte med en brukervennlig og ikke minst gratis løsning for entreprenørene.

- Kort sagt, vi er meget fornøyde med messen. Jeg tror vi vil se en betydelig vekst i de kommende månedene, sier Nerdal til slutt.

TRE/17. juli 2018

Et utstillingsvindu for konstruksjonsprodukter i tre

Metsä-gruppens nye besøkssenter i Äänekoski i sentrale Finland, er et godt eksempel på rask konstruksjon ved bruk av tre. Bygningen på 1000 m2 viser hvordan Metsä Woods Kerto LVL-produkter muliggjør rask, lett og grønn konstruksjon. Bygningen kombinerer industrielt produserte treelementer og unike arkitektoniske løsninger med detaljert tømrerarbeid. Les hele saken

Til toppen