Spunt- og pelearbeider til nye Bodø Rådhus

Spunt- og pelearbeider til nye Bodø Rådhus

NCC-enheten Hercules fundamentering skal på oppdrag for Gunvald Johansen Bygg AS utføre spunt- og pelearbeider i forbindelse med byggingen av nye Bodø Rådhus.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Arbeidet startet opp rett etter påske og skal etter planen ferdigstilles i juni. Mellom 8 og ti personer fra Hercules vil være involvert i arbeidet.

- Vi er svært godt fornøyd med å vinne dette oppdraget som er starten på vår nord-norske satsing, sier daglig leder Dag Vidar Noraberg i Herculaes Fundamentering.

Nord-Norge: et meget attraktivt marked

Avdelingskontor i Bodø Nylig ble Knut-Erik Eriksen ansatt som områdesjef og skal lede den nord-norske delen av Hercules.

- Vi ser på Nord-Norge som et meget attraktivt marked og etablerer nå avdelingskontor i Bodø. Fundamenteringsarbeidene på Bodø Rådhus gir oss en god start og vi forventer en fin utvikling de kommende årene, sier nyansatt områdesjef Knut-Erik Eriksen.

Spesielt Bodø er et viktig område hvor det vil være meget høy byggeaktivitet de kommende årene. Eriksen mener Hercules med sin kompetanse og nordiske størrelse vil være en attraktiv partner i en rekke byggeprosjekter.

- Vi har nå startet opp i Bodø og arbeidet med å videreutvikle vår organisasjon og styrke markedsposisjon i regionen vil pågå i tiden fremover. Vi er klare for å bli en slagkraftig aktør i det nord-norske markedet, avslutter Knut-Erik Eriksen.

GRØNNE TAK/16. november 2018

Grønne tak er på fremmarsj i byene

– Grønne tak er ikke bare en ting, slik mange kanskje ser for seg. Når folk hører dette begrepet, tenker man seg gjerne et tradisjonelt torvtak. Men det er altså mye mer enn som så, og grønne tak er på fremmarsj. I Oslo jobbes det med en egen strategi for slike tak. Les hele saken

ENERGIEFFEKTIVISERING/16. november 2018

Jakter videre på ideer som kan knekke milliardkoden

Enova anslår at det årlige markedet for lønnsomme energitiltak i bygningsmassen er på flere milliarder kroner. Likevel går det for tregt med energieffektiviseringen. Statsforetaket har allerede støttet 8 ulike forretningskonsept som kan få fart på utviklingen med til sammen 6,4 millioner kroner. Nå er en ny konkurranse ute. Les hele saken

Til toppen