Stabilt salg og høy boligproduksjon i Veidekke

Stabilt salg og høy boligproduksjon i Veidekke

Veidekke solgte totalt 451 boliger i første kvartal 2016. Dette er på nivå med fjerde kvartal i 2015. Antallet boliger i produksjon er 2 398.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Totalt har Veidekke solgt boliger for 1,7 milliarder kroner i første kvartal 2016.

Veidekkes aktivitet innen boligutvikling er ved utgangen av første kvartal 2016 høy både i Norge og Sverige, med godt salg og høyt antall boliger i produksjon. Veidekke har solgt 451 boliger til en verdi av 1,7 milliarder kroner i kvartalet, hvorav Veidekkes andel er 1,2 milliarder.

I Sverige er etterspørselen etter Veidekkes boliger svært høy, noe som gjenspeiles i en salgsgrad på 99 %. De fleste av prosjektene er lokalisert i Stockholmsområdet og Gøteborg. I Norge har det vært godt salg i alle våre boligprosjekter, med hovedaktiviteten på Østlandet og i Trondheim, med en salgsgrad på 80 % for boliger i produksjon.

- Boligsalget i 2016 har startet godt, og er på linje med de 4 foregående kvartalene. Det betyr at vi opprettholder den høye aktiviteten i både Norge og Sverige, sier konsernsjef Arne Giske.

Antallet boliger i produksjon var ved kvartalsslutt 2 398. Veidekkes andel er 1 774. Tilsvarende tall i fjerde kvartal 2015 var 2 389 hvorav Veidekkes andel var 1 734. Samlet salgsgrad for prosjekter under oppføring er 94 %.

BELYSNING/20. februar 2019

Giganthall fikk pris for lysbruk

– Dette er et stort prosjekt, det er ingen tvil om det. 4 spor inne i fjellet, der de to midtre sporene er dimensjonert for passering av tog i 250 kilometer i timen sier sitt om hvilke tekniske utfordringer vi har møtt. Kanskje nettopp derfor er det hyggelig å få en utmerkelse for lysdesignet. Les hele saken

REHABILITERING/20. februar 2019

Slik skal Nationaltheatret bli flott igjen

En moderne hovedscene, omfattende restaurering, store tekniske utbedringer og arealer under bakken vil gi publikum og ansatte en helt ny opplevelse i Nationaltheatret. Nå søker Statsbygg etter en prosjekteringsgruppe som skal anbefale konkrete løsninger for oppussingen. Les hele saken

BIM/19. februar 2019

Bedre byggeprosesser med nye internasjonale standarder for BIM

Internasjonalt er bygge- og anleggsnæringen i sterk vekst, og med det følger behovet for effektive, globale verktøy som bygningsinformasjonsmodellering (BIM). De nye internasjonale standardene gir mer effektivt samarbeid, mener den norske lederen for arbeidsgruppen som har utviklet de nye standardene, Jøns Sjøgren fra Boligprodusentene. Les hele saken

Til toppen