Stabilt salg og høy boligproduksjon i Veidekke

Stabilt salg og høy boligproduksjon i Veidekke

Veidekke solgte totalt 451 boliger i første kvartal 2016. Dette er på nivå med fjerde kvartal i 2015. Antallet boliger i produksjon er 2 398.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Totalt har Veidekke solgt boliger for 1,7 milliarder kroner i første kvartal 2016.

Veidekkes aktivitet innen boligutvikling er ved utgangen av første kvartal 2016 høy både i Norge og Sverige, med godt salg og høyt antall boliger i produksjon. Veidekke har solgt 451 boliger til en verdi av 1,7 milliarder kroner i kvartalet, hvorav Veidekkes andel er 1,2 milliarder.

I Sverige er etterspørselen etter Veidekkes boliger svært høy, noe som gjenspeiles i en salgsgrad på 99 %. De fleste av prosjektene er lokalisert i Stockholmsområdet og Gøteborg. I Norge har det vært godt salg i alle våre boligprosjekter, med hovedaktiviteten på Østlandet og i Trondheim, med en salgsgrad på 80 % for boliger i produksjon.

- Boligsalget i 2016 har startet godt, og er på linje med de 4 foregående kvartalene. Det betyr at vi opprettholder den høye aktiviteten i både Norge og Sverige, sier konsernsjef Arne Giske.

Antallet boliger i produksjon var ved kvartalsslutt 2 398. Veidekkes andel er 1 774. Tilsvarende tall i fjerde kvartal 2015 var 2 389 hvorav Veidekkes andel var 1 734. Samlet salgsgrad for prosjekter under oppføring er 94 %.

JURIDISK/ 9. november 2018

Hvilket ansvar har hovedentreprenøren?

En aktuell problemstilling i bygge- og anleggsbransjen er om en hovedentreprenør kan holdes ansvarlig for en underentreprenørs merverdiavgiftsforpliktelser. Fremtidens byggenæring har snakket med senioradvokat Kari-Ann Mosti fra advokatfirmaet Grette. Hun er ekspert på merverdiavgift, og har mer enn 20 års erfaring på området. Les hele saken

Til toppen