Starter jakten på årets gründerkvinne

Starter jakten på årets gründerkvinne

Nå starter Innovasjon Norge jakten på Female Entrepreneur 2016 dvs. årets gründerkvinne. Vinneren belønnes med 500 000 kroner og en profesjonell mentor eller akseleratorprogram.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

[factbox id="1"]

Female Entrepreneur er en pris som gis til en dyktig gründerkvinne med vekstpotensial. Prisen het tidligere Årets gründerkvinne. Formålet med prisen er å få frem gode rollemodeller for å inspirere og mobilisere flere kvinner til vekstgründerskap. Innovasjon Norge nominerer seks finalister som konkurrerer om å bli Female 2016.

Hva betyr rollemodell ?

En god rollemodell må kunne vise til gjennomføringsevne, markedsforståelse og ha evne til å tiltrekke seg rett kompetanse og samarbeidspartnere for å realisere sin idé.

Aksept i markedet

Gründerbedriftens produkt eller tjeneste må ha fått aksept i markedet, dvs oppnåelse av et første salg, en intensjonsavtale, tilgang til distribusjonskanaler, brukere eller lignende.

Prisutdeling 8. mars

Prisen er et samarbeid mellom Nærings- og fiskeridepartementet og Innovasjon Norge og deles ut for 7. gang i 2016. Hvem som vinner Female Entrepreneur 2016 avsløres 8. mars på et arrangement hos Innovasjon Norge i Oslo.

Hva får årets vinner ?

Vinneren stikker av med 500.000 kroner. Premiepengene skal gå til videreutvikling av gründerbedriften. I tillegg får vinneren en profesjonell mentor eller et akseleratorprogram (avhengig av hva som er best egnet for videreutvikling av bedriften).

De seks finalistene

De seks finalistene stikker av med 50.000 kroner til videreutvikling av gründerbedriften og et 2-dagers medietreningsprogram i Oslo 8. og 9. februar. Kurset gir verdifull trening i å håndtere presse, få mediedekning og pitche best mulig for hovedjuryen.

TRE/17. juli 2018

Et utstillingsvindu for konstruksjonsprodukter i tre

Metsä-gruppens nye besøkssenter i Äänekoski i sentrale Finland, er et godt eksempel på rask konstruksjon ved bruk av tre. Bygningen på 1000 m2 viser hvordan Metsä Woods Kerto LVL-produkter muliggjør rask, lett og grønn konstruksjon. Bygningen kombinerer industrielt produserte treelementer og unike arkitektoniske løsninger med detaljert tømrerarbeid. Les hele saken

Til toppen