Stille og trygt med nye designdører

Stille og trygt med nye designdører

Nå lanserer Swedoor svalgangsdører med helt nye muligheter som blant annet innebærer mindre støy og mer trygghet for dem som bor bak dørene.

  • Produkt
Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Ytterdørene Silence bygger på en unik konstruksjon som byr på helt nye muligheter, siden de kan kombineres med lyd-, innbrudds-, brannbeskyttelse og røyktetthet. Også isolasjonsegenskapene er forbedret. De ulike klassifiseringene kan kombineres med en rekke ulike mønstre, dekor og glassfelt.

Dørene passer perfekt til leiligheter eller til hus som ligger i støyutsatte områder, for eksempel ved en trafikkert vei. Med en lydisolering i toppklasse (opptil 44dB) slipper de som bor i støyende miljøer å bli forstyrret, og den store nyheten er at dette nå lar seg kombinere med høy sikkerhet.

Nå kan du nemlig få en svalgangsdør med et nordisk, trebasert utseende, med sikkerhetsklassifiseringen RC3 (Resistance Class 3, iht. EN 1627). Dette er samme klassifisering som sikkerhetsytterdørene i stål som allerede finnes. Silence tilbyr i seg selv god beskyttelse mot innbrudd, men tilvalget RC3 innebærer at døren har svært god sikkerhet mot innbruddsforsøk med skrujern og kubein.

Innbruddbeskyttelsen er bare et eksempel på tilvalgene som kan gjøres på svalgangsdørene. Dørene kan fås i de fleste av Swedoors ytterdørsmodeller i ADVANCE-LINE, i valgfri NCS-farge, med sidelys og annet tilbehør.

EIENDOMSFORVALTNING/20. november 2018

Skal forvalte verdens høyeste trehus

Usbl har sikret seg forvaltningskontrakten på verdens høyeste trehus. Mjøstårnet i Brumunddal, hvor Arthur Buchardt er byggherre, vil rage hele 84,5 meter over bakken. Når bygget står ferdig skal Usbl sørge for både etablering og forvaltning videre. Les hele saken

Til toppen