Stillegående pumpe
(Bilde: Eirik Iveland)

Stillegående pumpe

Male- og sparkelpumpen fra Nordic Pump Systems er helt stille. Og den jobber mye jevnere.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

– I motsetning til stempelpumper jobber Swing Airless med jevnt trykk, og vi vi kan vi kjøre med mindre bar. Du treffer ikke veggen så hardt, og det gir mindre sprutestøv, sier Kjell Ove Velta, som driver Nordic Pump Systems sammen med Per Oscar Ternsten jr.

Pumpen er stillegående, noe som gir mye bedre arbeidsforhold for byggearbeiderne. I tillegg sprøyter den maling og sparkel mye jevnere. Den veier 100 kg, og med gode hjul er den enkel å håndtere.

Swing Airless produseres av tyske PFT og er testet og godkjent av Jotun og Beckers. Også vedlikeholdet er enkelt.

– Pumpene har god kapasitet og delene er meget slitesterke. Service kan man greit klare selv, men om det er behov for assistanse er det telefonnummer til oss på alle pumpene, sier Velta.

ARKITEKTUR/21. juni 2018

Arealeffektive boliger med god standard

– Som arkitekter med stor andel boligprosjektering opplever vi i økende grad at byggherre ønsker å tilrettelegge for små boliger, og at vi må tegne svært arealeffektive planløsninger. Boligprisen i Oslo og andre store byer øker dramatisk og det er stor etterspørsel etter å bo sentralt. Samtidig er det en økende andel enslige husholdninger/endrede preferanser etc., som etterspør mindre arealer. Derfor har Hille Melbye Arkitekter utarbeidet en forskningsrapport som tar for seg disse temaene. Les hele saken

Til toppen