Stor interesse for å bo på T-banen

Stor interesse for å bo på T-banen

Skanskas nye boligprosjekt, Ensjø Torg, ligger på selve T-banestoppet på Ensjø. Her utvikler Skanska ca 520 leiligheter fordelt over flere bygg.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Dette første salgstrinnet består av 79 leiligheter i et bygg som går langs Ensjøveien og ligger mot det nye torget som skal bygges på Ensjø. Ytterligere 24 enheter kommer for salg senere i august.

14 etasjer på lokket over T-banen

– På tomten skal vi oppføre flere nybygg, sier regionsdirektør i Skanska Eiendomsutvikling, Helen Gåsvik. Vårt neste salgstrinn er at av de få høye boligbygg i Oslo, med 14 etasjer på lokket over T-banestasjonen. Utsikten fra leilighetene her vil bli unik i Oslo. Ensjø Torg-utbyggingen også er i tråd med både Skanskas og Oslos kommunes strategi om boligutvikling på og rundt trafikknutepunkt, sier Gåsvik.

[img id="1"]

– Det er et hett boligmarked i Oslo akkurat nå, likevel ble vi overrasket over trykket fra interessentene. Vi har lagt ut leilighetene kun overfor de som har meldt sin interesse via prosjektets hjemmeside, og selv om vi har hatt en stor interessentbase var andelen av interessentene som faktisk kjøpte veldig høy.

Ensjø Torg blir en del av forvandlingen av Ensjø fra bilby og industriområde til en levende bydel med boliger, kontorer og et mangfold av servicetilbud – og ikke minst sentrum av Ensjø med et levende torg.

– Nå bygger vi nytt sentrum på Ensjø, forteller Gåsvik. Det får en utrolig sentral beliggenhet, med bare 6 minutter til Barcode, fine badeområder på Sørenga og Oslo S. Man bruker kun få minutter til å komme seg rundt i byen ved hjelp av T-banenettet som det er tilgang til rett under boligene. Her har du virkelig kort avstand til offentlig kommunikasjon!

God salgstakt også for andre prosjekter

- Også våre andre prosjekter i byen har solgt svært bra i sommer, både vårt prosjekt lenger opp på Ensjø – Tiedemannsbyen med Utsiktskvartalet - og Møllers Hage på Løren. Det har på ingen måte vært en rolig sommer, avslutter Gåsvik.

De første boligene på Ensjø Torg vil ferdigstilles senhøst 2018, og hele dette byggetrinnet vil stå ferdig til februar 2019.

BÆREKRAFT/25. mai 2018

Stor interesse for mer kunnskap om bærekraftig bygg

Nordens største møtested for bærekraftig bygg og arkitektur kommer for første gang til Oslo i oktober. Danskene bak møtestedet har blitt godt mottatt med mange henvendelser fra interesserte utstillere, og har oppstartet samarbeid med blant andre Bellona, OREEC og Omsorgsbygg. Les hele saken

BYUTVIKLING/25. mai 2018

Fra sentrumsdød til sentrumsglød

Kullkranbrua løfter den slitne havna i Aarhus. Den nedlagte flyplassen huser et kunst- og kultursenter. Den tomme butikken har blitt pop-up-shop, verksted, drivhus og grendehus. Torsdag 31. mai åpner DOGA to store utstillinger som viser hvordan vi kan ta i bruk byenes ressurser på nye måter og skape nytt liv i tomme lokaler. Les hele saken

Til toppen