Nylig inviterte Schneider Electric sine byggautomasjonskunder til et halvdags brukerforum i sine lokaler i Oslo.
Nylig inviterte Schneider Electric sine byggautomasjonskunder til et halvdags brukerforum i sine lokaler i Oslo. (Foto: Schneider Electric)

Stor interesse for ny brukerforum innen byggautomasjon

Nylig inviterte Schneider Electric sine byggautomasjonskunder til et halvdags brukerforum i sine lokaler i Oslo, og det var et tredvetalls deltakere som deltok.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

– Målet med brukerforum er todelt, forteller Randi Mogerhagen, kundeansvarlig i Schneider Electric entusiastisk.

– For det første vil vi vise frem våre siste produktnyheter for kundene som bruker løsningene våre til daglig. Men like viktig er at vi ønsker å etablere en arena for brukerne av byggautomasjonsløsninger, slik at kundene kan utveksle erfaringer og dele kompetanse, både med oss og seg imellom, fortsetter hun. 

– På brukerforum ønsker vi å lytte til kundene våre og ber dem om å dele både positive erfaringer med oss, men også hvordan vi kan bli bedre.

Stort engasjement

I tillegg til egne innledere som tok for seg årets innovasjoner innen byggautomasjonsløsningene, hadde Schneider Electric invitert foredragsholdere fra både Drammen Kommune Eiendom og Aspelin Ramm til å dele sine erfaringer. Fra dem fikk deltakerne blant annet høre om eksempler på god og effektiv drift, men også hvor viktig det er med kompetanse blant alle aktører som er involvert i bygg.

– Vi er fornøyde med at vi nå har etablert dette brukerforumet, forteller Nariman Fakhraee, salgsdirektør i Schneider Electric.

Nariman Fakhraee, salgsdirektør i Schneider Electric. Foto: Schneider Electric

– For oss er det nemlig viktig å lytte til kundene. Det er gjennom å få både ris og ros vi kan bli bedre. I Schneider gjør vi mye innovasjonsarbeid, og når vi implementerer ny teknologi, kan det alltid oppstå utfordringer.

Det var stort engasjement i salen og flere kunder ville dele erfaringer og komme med innspill og ønsker. 

– Vi ser at interessen for brukerforumet er høy, og kommer til å gjennomføre dette som et årlig arrangement fra nå av, forteller Randi Mogerhagen, som er initiativtaker.

– Og det er ikke kun i Oslo kundene etterspør dette. Faktisk hadde vi med oss 14 kunder på liveoverføring fra Tromsø via Skype, så neste år vurderer vi å invitere til brukerforum i flere byer også, avslutter hun.

TEK17/22. februar 2019

Trapper tar langt flere liv enn branner

– Det finnes riktig nok ikke sikre tall på dette, men undersøkelser tyder på at trapper tar nær dobbelt så mange liv per år som branner gjør. I tillegg kommer jo alle skadene, og her er det nok store mørketall. Det er på tide å ta dette problemet på alvor. Les hele saken

Til toppen