Storkontrakt til NCC-selskap i Østfold
(Foto: NCC)

Storkontrakt til NCC-selskap i Østfold

NCC-selskapet Engebretsen Betong & Mur AS har inngått kontrakt på 25 millioner kroner for betongarbeider og levering av 7500 kubikkmeter med betong til et 17000 kvadratmeter stort lagerbygg for Metacon AS på Øra i Østfold.

  • betong
Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Arbeidet innebærer blant annet en stor produksjon av banketter, forskaling, armering og støping av cirka 100 løpemeter bankett per dag. Så skal gulvet på 17.000 kvadratmeter støpes med innstøping av skinner for lagerreoler.

– Mellom 15 og 20 medarbeidere på byggeplassen skal sørge for at alt dette står ferdig innen en produksjonstid på 5 måneder, sier Rune Gundersen, daglig leder i Engebretsen Betong & Mur.

  Foto: NCC

Kontrakten tilsvarer over 1000 lastebiler med betong og er et av flere betongprosjekter i distriktet. Hele 90 prosent av bedriftens prosjektoppdrag i området dreier seg om betongleveranser – et resultat av at bedriften nylig gjennomførte en konseptendring fra mur til betong.

– Når vi kommer i mål med dette prosjektet så kan vi trygt si at ingen jobb er for stor for oss, sier en jublende Gundersen.

GULLHAMMEREN/15. oktober 2018

De ti nominerte til Gullhammeren 2018 er klare

Gullhammeren 2018 skal fremme personer, bedrifter og prosjekter som benytter seg av arbeidsprosesser som kan bidra til en mer effektiv, lønnsom og grønnere bygge- og eiendomsnæring. De ti kandidatene har funnet nye måter å jobbe på eller jobber allerede på en måte som kan være «beste praksis» i din del av byggeprosessen. Les hele saken

Til toppen