Styrker seg innen brannsikkerhet

Styrker seg innen brannsikkerhet

Norconsult kjøper rådgivningsselskapet BrannSafe AS, og styrker sin kompetanse innen brannteknisk rådgivning. BrannSafe har hovedkontor på Østlandet, men løser oppdrag for kunder i hele landet.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

BrannSafe er et rådgivende ingeniørfirma med spesialisering innen brannteknisk prosjektering, kontroll og rådgiving innenfor bygg- og eiendomsbransjen. Firmaet har lang erfaring innen brannfaget, med sentral godkjenning for ansvarsrett i høyeste tiltaksklasse.

Norconsult er Norges ledende tverrfaglige rådgiverbedrift rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur.

Tilbyr et enda bredere tjenestetilbud innen brannrådgivning

– Vi ser frem til å få BrannSafes medarbeidere med på laget. De tilfører selskapet en kompetanse innen brannteknikk som vil styrke det tjenestetilbudet vi tilbyr våre kunder, sier Tom Baade-Mathiesen, divisjonsdirektør for Vann- og avløpsdivisjonen i Norconsult.

– Gjennom det siste tiåret har BrannSafe vært i vekst, og har hatt behov for både personell og nye branntekniske analyse- og dokumentasjonsmetoder.Vi har derfor funnet tiden moden for å slå oss sammen med et større rådgivningsfirma med et nasjonalt virkeområde, som har solid økonomisk ryggrad og gode faglige ressurser innenfor faget. Sammen med Norconsult kan vi bli enda bedre på det vi er gode til, sier Vigdis Eidan, daglig leder i Brannsafe.

Integrert del av Norconsult fra 1. oktober

Ansatte i BrannSafe fortsetter i sine stillinger når selskapet fra 1. oktober viderefører sin virksomhet som en integrert del av Norconsult, fra dagens lokaler på Jessheim.

BÆREKRAFT/25. mai 2018

Stor interesse for mer kunnskap om bærekraftig bygg

Nordens største møtested for bærekraftig bygg og arkitektur kommer for første gang til Oslo i oktober. Danskene bak møtestedet har blitt godt mottatt med mange henvendelser fra interesserte utstillere, og har oppstartet samarbeid med blant andre Bellona, OREEC og Omsorgsbygg. Les hele saken

BYUTVIKLING/25. mai 2018

Fra sentrumsdød til sentrumsglød

Kullkranbrua løfter den slitne havna i Aarhus. Den nedlagte flyplassen huser et kunst- og kultursenter. Den tomme butikken har blitt pop-up-shop, verksted, drivhus og grendehus. Torsdag 31. mai åpner DOGA to store utstillinger som viser hvordan vi kan ta i bruk byenes ressurser på nye måter og skape nytt liv i tomme lokaler. Les hele saken

Til toppen