Styrker seg innen brannsikkerhet

Styrker seg innen brannsikkerhet

Norconsult kjøper rådgivningsselskapet BrannSafe AS, og styrker sin kompetanse innen brannteknisk rådgivning. BrannSafe har hovedkontor på Østlandet, men løser oppdrag for kunder i hele landet.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

BrannSafe er et rådgivende ingeniørfirma med spesialisering innen brannteknisk prosjektering, kontroll og rådgiving innenfor bygg- og eiendomsbransjen. Firmaet har lang erfaring innen brannfaget, med sentral godkjenning for ansvarsrett i høyeste tiltaksklasse.

Norconsult er Norges ledende tverrfaglige rådgiverbedrift rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur.

Tilbyr et enda bredere tjenestetilbud innen brannrådgivning

– Vi ser frem til å få BrannSafes medarbeidere med på laget. De tilfører selskapet en kompetanse innen brannteknikk som vil styrke det tjenestetilbudet vi tilbyr våre kunder, sier Tom Baade-Mathiesen, divisjonsdirektør for Vann- og avløpsdivisjonen i Norconsult.

– Gjennom det siste tiåret har BrannSafe vært i vekst, og har hatt behov for både personell og nye branntekniske analyse- og dokumentasjonsmetoder.Vi har derfor funnet tiden moden for å slå oss sammen med et større rådgivningsfirma med et nasjonalt virkeområde, som har solid økonomisk ryggrad og gode faglige ressurser innenfor faget. Sammen med Norconsult kan vi bli enda bedre på det vi er gode til, sier Vigdis Eidan, daglig leder i Brannsafe.

Integrert del av Norconsult fra 1. oktober

Ansatte i BrannSafe fortsetter i sine stillinger når selskapet fra 1. oktober viderefører sin virksomhet som en integrert del av Norconsult, fra dagens lokaler på Jessheim.

GRØNNE TAK/16. november 2018

Grønne tak er på fremmarsj i byene

– Grønne tak er ikke bare en ting, slik mange kanskje ser for seg. Når folk hører dette begrepet, tenker man seg gjerne et tradisjonelt torvtak. Men det er altså mye mer enn som så, og grønne tak er på fremmarsj. I Oslo jobbes det med en egen strategi for slike tak. Les hele saken

ENERGIEFFEKTIVISERING/16. november 2018

Jakter videre på ideer som kan knekke milliardkoden

Enova anslår at det årlige markedet for lønnsomme energitiltak i bygningsmassen er på flere milliarder kroner. Likevel går det for tregt med energieffektiviseringen. Statsforetaket har allerede støttet 8 ulike forretningskonsept som kan få fart på utviklingen med til sammen 6,4 millioner kroner. Nå er en ny konkurranse ute. Les hele saken

Til toppen