Takstolprodusentene melder om godt aktivitetsnivå

Takstolprodusentene melder om godt aktivitetsnivå

Norske Takstolprodusenters Forening hadde nylig årsmøte. Her kom det fram at det er høyt aktivitetsnivå hos foreningens medlemmer.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

[img id="1"]

Dette skyldes trolig og økt industrialisering i byggenæringen og at prefabrikasjon tvinger seg fram i byggeprosessen, da det kreves tørt bygg og stadig kortere byggetid. Samtidig er takstoler og spikerplatekonstruksjoner økonomisk effektive løsninger.

Antall enhetstakstoler har steget siste året med 40.000 til 841.000 stk. Det er en jevn økning av antall gitterbjelker fra 6.800 i 2011 til 15.000 stk. i 2015. Innen gitterbjelker har bransjen et stort potensiale.

Norske Takstolprodusenters Forening har 49 medlemmer og for å være medlem må man ha CE-godkjenning.

VERKTØY/20. februar 2018

Lanserer radio for byggeplassen

Kanonbra lyd, app-styring og uslåelig lang batteritid. Dewalts nye radio er tilpasset moderne byggeplasser og sørger for under-holdning på arbeidsplassen. TSTAK Radio & lader er både IP-klassifisert og værbestandig. Les hele saken

ENERGIEFFEKTIVISERING/20. februar 2018

Slik skal Enova få fart på energieffektiviseringen av bygg

Til tross for at mange tiltak er lønnsomme går det for tregt med energieffektiviseringen av bygg. Nå utlyser Enova en konkurranse for å få fram ideer til forretningsmodeller som kan få fart på markedet. Samtidig varsler de endringer i støttetilbudet til eksisterende bygg. Les hele saken

Til toppen