Teknisk utstyr til Campus Ås for 200 millioner

Teknisk utstyr til Campus Ås for 200 millioner

GK skal levere teknisk utstyr til Campus Ås for 200 millioner.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

GK skal levere luftbehandlingsanlegg og rørinstallasjoner til Campus Ås til en verdi av 197 millioner kr eksklusive mva. Leveransen omfatter blant annet en hel del spesialutstyr for ventilering av renrom og laboratorier, og rørsystemer til gass og væske som benyttes der. Det stilles særlig høye krav til kvalitet i alle ledd.

Kompetanse

Torgeir Moe og Ole Rontén fra hhv. GK Inneklima og GK Rør er godt fornøyd med avtalene. Særlig synes de det var gledelig med høy vurdering av organisasjonens kompetanse.

- Vi jobber med utvikling av kompetansen daglig. Det føles godt at dette har blitt vektlagt og gir uttelling i slike viktige jobber, sier Torgeir Moe.

Hoveddelen av produksjonen blir i 2018. Prøvedrift er planlagt i 2019 og overlevering i mai 2020.

TRE/17. juli 2018

Et utstillingsvindu for konstruksjonsprodukter i tre

Metsä-gruppens nye besøkssenter i Äänekoski i sentrale Finland, er et godt eksempel på rask konstruksjon ved bruk av tre. Bygningen på 1000 m2 viser hvordan Metsä Woods Kerto LVL-produkter muliggjør rask, lett og grønn konstruksjon. Bygningen kombinerer industrielt produserte treelementer og unike arkitektoniske løsninger med detaljert tømrerarbeid. Les hele saken

Til toppen