Tevas Fagdag feirer 10 års jubileum
(Foto: Tevas)

Tevas Fagdag feirer 10 års jubileum

Under tittelen «samhandling, en løsning eller en utfordring?» feirer Tevas fagdag 10 års jubileum. 13. september samler bransjen seg nok en gang i Salem konferansesal, som er blitt fagdagens faste tilholdssted.

  • Event
Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Tevas fagdag ble arrangert første gang i 2009. Den gang under profilen, «teknisk fagdag» med hovedfokus på energi, miljø og innovasjon.

–Vi ønsket en møteplass for våre kunder og en arena for faglig påfyll, sier daglig leder, Ingunn Gjermundnes, som har vært med å arrangere fagdagen siden starten.

De senere årene har innholdet utviklet seg i retning innovasjon og nytenkning.

– Vi ønsker å følge utviklingen i markedet. Fagdagen er en fin måte å profilere oss på og er noe vi er blitt kjent for. Utfordringen er å være relevant for våre ønskede målgrupper, men både evaluering og oppmøte tyder på at vi har klart begge deler. Sålangt. Så får vi fortsette å evaluere etter hvert arrangement.

Et økende fokus på samhandling, samspill og kommunikasjon

Bakgrunnen for årets tema er et økende konfliktnivå i bygg-, anleggs- og eiendomsbransjen og et økende fokus på samhandling, samspill og kommunikasjon. Gjennom en rekke spennende foredrag vil det menneskelige aspektet i forbindelse med samarbeid i bransjen bli belyst.  

– Vi ser en endring i markedet, flere og flere av kontraktene er samhandlingskontraker eller samspillskontrakter. Samarbeidsformene mellom aktørene blir annerledes.

I tråd med tema for fagdagen vil Tevas' søsterbedrifter og eiere for første gang være med å profilere seg på arrangementet. I tillegg er mange av –

– Noen synes sikkert det er litt rart at vi inviterer våre konkurrenter til et slikt arrangement, men vi tror det vil både styrke og skjerpe oss, sier Ingunn.

  Foto: Tevas

– Hvorfor skal folk melde seg på Tevas fagdag?

Det er ikke så mange tilsvarende arrangement på denne siden av fjellet, som samler bransjen på samme måte, som avholdes hvert år og i tillegg er åpent for alle. Som teknisk entreprenør er vi også nærmere det som skjer i markedet og kanskje mer aktuelle enn andre. Det at vi holder til i Bergen gjør det også enklere for bransjefolk i Bergen å delta, det er positivt. Det er vanskelig å få folk fra Bergen til Oslo.

– Hva gleder du deg mest til på årets fagdag?

– Å treffe igjen alle som har deltatt tidligere. Jeg er også spent på foredragene, det er litt andre tema i år enn det vi har hatt før. Jeg tror vi får oss noen aha – opplevelser.

Tradisjonen tro avsluttes fagdagen også i år med film, i år er det kritikerroste norske Skjelvet med Kristoffer Joner i en av hovedrollene.

SOLENERGI/24. april 2019

Bislett stadion er først i Norge med lagring av solenergi på brukte bilbatteri

Bislett stadion ble i 2018 Norges første idrettsanlegg med solceller på taket. Nå har den tradisjonsrike stadion også fått sitt eget anlegg for energilagring basert på gjenbrukte batterier fra kasserte elektriske biler. Les hele saken

Til toppen