Trondheim Stasjon er pusset opp

Trondheim Stasjon er pusset opp

Venterommet på Trondheim Stasjon er pusset opp og delt opp i tre ventesoner.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Fornøyde kunder

Både salgsleder i NSB, Karianne Hauklien og stasjonsdriftsansvarlig i Jernbaneverket, Odd Olsen registrerer at det har kommet mange positive tilbakemeldinger fra brukerne som er fornøyde.

- De reisende savner fortsatt internett på stasjonen, men alt i alt fungerer ting som de skal, forteller eiendomssjef Jan Lutterloh i ROM Eiendom.

De tre ventesonene som er laget fungerer også bra.

- I starten var det litt folk i den rolige sonen med hvilestolene, men etter at det ble tatt grep med etablering en ny barløsning mot vinduene ble dette også et effektivt areal med plass til mange. Jobbsonen mot kanalen er veldig populær, så her er det masse folk, avslutter en fornøyd Lutterloh.

VERKTØY/20. februar 2018

Lanserer radio for byggeplassen

Kanonbra lyd, app-styring og uslåelig lang batteritid. Dewalts nye radio er tilpasset moderne byggeplasser og sørger for under-holdning på arbeidsplassen. TSTAK Radio & lader er både IP-klassifisert og værbestandig. Les hele saken

ENERGIEFFEKTIVISERING/20. februar 2018

Slik skal Enova få fart på energieffektiviseringen av bygg

Til tross for at mange tiltak er lønnsomme går det for tregt med energieffektiviseringen av bygg. Nå utlyser Enova en konkurranse for å få fram ideer til forretningsmodeller som kan få fart på markedet. Samtidig varsler de endringer i støttetilbudet til eksisterende bygg. Les hele saken

Til toppen