Trygg Kurs AS flytter inn i nye lokaler

Trygg Kurs AS flytter inn i nye lokaler

Trygg Kurs har flyttet inn i nye lokaler i Oslo sentrum for å imøtekomme økt etterspørsel etter HMS- og sikkerhetsopplæring.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Trygg Kurs har hatt god og stabil vekst de siste årene og veksten har fortsatt i 2016. For å imøtekomme den store pågangen innen HMS-opplæring for ledere og verneombud og sikkerhetsopplæring, har vi nå flyttet inn i nye og større lokaler.

4. august åpnet Trygg Kurs, avdeling Oslo, sine nye, lyse og trivelige lokaler i Dronningens gate 12. Lokalene er få skritt unna Jernbanetorget, så hit kommer du enkelt, uavhengig om du kommer med flytoget, bil, buss eller tog, sier Key Account Manager, Joakim Eriksen, hos Trygg Kurs.

– På grunn av vårt store utvalg av kurs har flere og flere kunder valgt oss som en total kursleverandør både nasjonalt og regionalt, og nå har vi tredoblet kapasiteten vår i Oslo, noe som vil komme våre kunder til gode sier Eriksen.

BÆREKRAFT/25. mai 2018

Stor interesse for mer kunnskap om bærekraftig bygg

Nordens største møtested for bærekraftig bygg og arkitektur kommer for første gang til Oslo i oktober. Danskene bak møtestedet har blitt godt mottatt med mange henvendelser fra interesserte utstillere, og har oppstartet samarbeid med blant andre Bellona, OREEC og Omsorgsbygg. Les hele saken

BYUTVIKLING/25. mai 2018

Fra sentrumsdød til sentrumsglød

Kullkranbrua løfter den slitne havna i Aarhus. Den nedlagte flyplassen huser et kunst- og kultursenter. Den tomme butikken har blitt pop-up-shop, verksted, drivhus og grendehus. Torsdag 31. mai åpner DOGA to store utstillinger som viser hvordan vi kan ta i bruk byenes ressurser på nye måter og skape nytt liv i tomme lokaler. Les hele saken

Til toppen