Trygg Kurs AS flytter inn i nye lokaler

Trygg Kurs AS flytter inn i nye lokaler

Trygg Kurs har flyttet inn i nye lokaler i Oslo sentrum for å imøtekomme økt etterspørsel etter HMS- og sikkerhetsopplæring.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Trygg Kurs har hatt god og stabil vekst de siste årene og veksten har fortsatt i 2016. For å imøtekomme den store pågangen innen HMS-opplæring for ledere og verneombud og sikkerhetsopplæring, har vi nå flyttet inn i nye og større lokaler.

4. august åpnet Trygg Kurs, avdeling Oslo, sine nye, lyse og trivelige lokaler i Dronningens gate 12. Lokalene er få skritt unna Jernbanetorget, så hit kommer du enkelt, uavhengig om du kommer med flytoget, bil, buss eller tog, sier Key Account Manager, Joakim Eriksen, hos Trygg Kurs.

– På grunn av vårt store utvalg av kurs har flere og flere kunder valgt oss som en total kursleverandør både nasjonalt og regionalt, og nå har vi tredoblet kapasiteten vår i Oslo, noe som vil komme våre kunder til gode sier Eriksen.

MILJØBYGG/19. februar 2018

Miljøambisiøst høyskolebygg i Bergen

Høgskulen på Vestlandet, nærregion Bergen er i dag på to lokasjoner. For å samle sin faglige og administrative aktivitet på Kronstad startet byggefasen for et nytt bygg i januar. Når det åpner i 2020 skal campus huse 9000 studenter og 900 ansatte. Les hele saken

Til toppen