Trygg Kurs AS flytter inn i nye lokaler

Trygg Kurs AS flytter inn i nye lokaler

Trygg Kurs har flyttet inn i nye lokaler i Oslo sentrum for å imøtekomme økt etterspørsel etter HMS- og sikkerhetsopplæring.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Trygg Kurs har hatt god og stabil vekst de siste årene og veksten har fortsatt i 2016. For å imøtekomme den store pågangen innen HMS-opplæring for ledere og verneombud og sikkerhetsopplæring, har vi nå flyttet inn i nye og større lokaler.

4. august åpnet Trygg Kurs, avdeling Oslo, sine nye, lyse og trivelige lokaler i Dronningens gate 12. Lokalene er få skritt unna Jernbanetorget, så hit kommer du enkelt, uavhengig om du kommer med flytoget, bil, buss eller tog, sier Key Account Manager, Joakim Eriksen, hos Trygg Kurs.

– På grunn av vårt store utvalg av kurs har flere og flere kunder valgt oss som en total kursleverandør både nasjonalt og regionalt, og nå har vi tredoblet kapasiteten vår i Oslo, noe som vil komme våre kunder til gode sier Eriksen.

REHABILITERING/16. august 2018

Den verdensberømte arkitekt: – Vi er nødt til å rehabilitere bygninger

Den verdensberømte arkitekten, Julien De Smedt, eier av JDS Architects blir en av de store foredragsholderne under lanseringen av Building Green i Oslo. Han oppfordrer til å rehabilitere allerede eksisterende bygninger og mener at det er denne veien vi må gå for å sikre en bærekraftig arkitektur- og byggebransje i fremtiden. Les hele saken

Til toppen