UDI flytter til Valle View
(Illustrasjon: Lund & Slaatto / NCC)

UDI flytter til Valle View

NCC og Utlendingsdirektoratet (UDI) har signert en 10-årig leieavtale på nærmere 16 000 kvadratmeter i NCCs kontorprosjekt Valle View på Helsfyr i Oslo. NCC starter opp byggearbeidene 1. kvartal og Valle View vil være klar for innflytting i slutten av 4. kvartal 2020.

  • valle
Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Utlendingsdirektoratet (UDI) gjennomfører regjeringens innvandrings- og flyktningpolitikk, og behandler blant annet oppholdstillatelser for utenlandske borgere og tilbyr innkvartering for asylsøkere. 

– Vi valgte Valle View fordi det er et bygg som gir oss nødvendig fleksibilitet, og gode kontorløsninger for våre ansatte. God tilgang til offentlig kommunikasjon var også viktig når vi nå skal ut av sentrum, sier UDI-direktør Frode Forfang.

Kontorbygget Valle View på ca 22 000 kvadratmeter er designet av Lund & Slaatto Arkitekter og blir et nytt og attraktivt landemerke på Helsfyr. NCC kan utvikle totalt 60 000 kvadratmeter kontorlokaler på Valle, et område som har hatt en rivende utvikling de siste årene. Valleområdet er gradvis blitt utviklet til en attraktiv bydel med arbeidsplasser, et godt servicetilbud og nye boliger. 

F.v.: Thomas Dahle, administrerende direktør i NCC Property Development og UDI-direktør Frode Forfang. Foto: NCC

– Med en viktig samfunnsaktør som UDI som leietaker i Valle View, blir Valle et stadig sterkere kontorområde. Vi opplever økt etterspørsel fra leietakere og gleder oss til den videre utviklingen av de neste fasene, sier Thomas Dahle, administrerende direktør i NCC Property Development AS. 

NCCs utviklingsprosjekt på Valle består av fire planlagte kontorbygg, hvorav det første prosjektet, Valle Wood, ferdigstilles våren 2019. Valle View planlegges ferdigstilt i slutten av 4. kvartal 2020. 

Valle View planlegges miljøsertifisert til BREEAM NOR Excellent. NCCs mål er å minimere miljøpåvirkning og verdiskapning for kunder og samfunn med miljøsertifiserte bygninger, attraktive arbeidsplasser og inkluderende bymiljøer. 

BYGGEPLASS/20. mars 2019

Slik skal AF og Cramo effektivisere byggeplassen

For å effektivisere byggeprosessen, er utleieselskapet Cramo fast til stede på AF Gruppen og Oslo S Utviklings byggeplass i Bjørvika. Målet er å øke produktiviteten ved å alltid ha riktig utstyr tilgjengelig og korte ned leietiden på utstyr. Les hele saken

BREEAM/18. mars 2019

Vant milliardoppdrag i Bærum

Bærum kommune og Veidekke har inngått avtale om å bygge Oksenøya senter på Fornebulandet. Senteret får en meget sterk miljøprofil og skal inneholde en stor barneskole, barnehage, idrettsanlegg og et bo- og behandlingssenter. Oppdraget, som ble vunnet i en pris- og designkonkurranse, er verdt i overkant av 1,1 milliard kroner ekskl. mva. Les hele saken

Til toppen