Undervisningsbygg re-sertifisert etter ny ISO14001

Undervisningsbygg re-sertifisert etter ny ISO14001

Undervisningsbygg er nå re-sertifisert etter den nye utgaven av miljøstandarden, ISO14001, som kom i september 2015.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Revisorene fra Teknologisk Institutt Sertifisering forteller at Undervisningsbygg er de første som de har sertifisert etter denne nye utgaven av standarden. Sertifiseringen ble godkjent 22. januar.

- Gjennomgangen viser at Undervisningsbygg har kommet i forkant av utviklingen av miljøstandarden, og hovedendringene i den nye utgaven av ISO14001:2015, sier revisorleder Arne Skjelstad.

- Revisjonene ute på byggeplass, og i drift viste også et godt miljøfokus, legger han til.

[img id="1"]

Ligger i forkant av kravene

Undervisningsbygg er godt fornøyde med revisjonen som ble gjennomført:

- Det konkluderes med at vi ligger i forkant av utviklingen på et viktig område og det er noe vi tar til oss med stor tilfredshet. Det er motiverende å kunne gå gjennom en så grundig revisjonsprosess uten avvik, og dette også fordi vi sammen med revisorene fra Teknologisk Institutt da kunne konsentrere oss om mulige forbedringer i et godt fungerende system. Med dette utgangspunktet skal vi jobbe videre med miljøarbeidet for å ytterligere løfte oss i tråd med vår nye miljøstrategi, sier Rigmor Hansen, administrerende direktør i Undervisningsbygg.

Videre forteller miljørådgiver i Undervisningsbygg, Bodil Motzke, at Undervisningsbygg fikk skryt for at vi jobber med miljø som en integrert del av kjernevirksomheten, og ikke som en aktivitet ved siden av. Den nye månedsrapporteringen og bruk av ProductXchange er begge eksempler på dette.

VERKTØY/20. februar 2018

Lanserer radio for byggeplassen

Kanonbra lyd, app-styring og uslåelig lang batteritid. Dewalts nye radio er tilpasset moderne byggeplasser og sørger for under-holdning på arbeidsplassen. TSTAK Radio & lader er både IP-klassifisert og værbestandig. Les hele saken

ENERGIEFFEKTIVISERING/20. februar 2018

Slik skal Enova få fart på energieffektiviseringen av bygg

Til tross for at mange tiltak er lønnsomme går det for tregt med energieffektiviseringen av bygg. Nå utlyser Enova en konkurranse for å få fram ideer til forretningsmodeller som kan få fart på markedet. Samtidig varsler de endringer i støttetilbudet til eksisterende bygg. Les hele saken

Til toppen