Foran fr. v.: Organisasjonsdirektør Kirsti Olsen (Undervisningsbygg) og styreleder Håkon Kallevig (TQM). Bak fr. v.: Kvalitetsleder Åse-Lill Madland (Undervisningsbygg) og kvalitetsrådgiver Lasse Tannerfalk (Undervisningsbygg).
Foran fr. v.: Organisasjonsdirektør Kirsti Olsen (Undervisningsbygg) og styreleder Håkon Kallevig (TQM). Bak fr. v.: Kvalitetsleder Åse-Lill Madland (Undervisningsbygg) og kvalitetsrådgiver Lasse Tannerfalk (Undervisningsbygg). (Foto: Undervisningsbygg)

Undervisningsbygg signerer TQM Partner AS

Etter en grundig vurdering av seks tilbud, havnet valget på TQM – som skal levere et digitalt styringssystem for kvalitet, HMS og miljø.

  • HMS
Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Det nye styringssystemet er et verktøy som skal hjelpe Undervisningsbygg som bygger og drifter skoler i Oslo, å oppnå sine mål, levere som avtalt og overholde lover og krav.

– Kort fortalt gir styringssystemet en beskrivelse av hvordan Undervisningsbygg skal utføre sine arbeidsoppgaver (prosesser), sier Åse-Lill Madland, kvalitetsleder i Undervisningsbygg.

Avtalen med TQM skal bidra til en enklere og mer effektiv arbeidsdag for de ansatte i Undervisningsbygg. 

Den beste løsningen

Madland mener TQM har den løsningen som best kan imøtekomme Undervisningsbyggs behov og krav.

– Vi er svært fornøyde med å signere med TQM. De ble rangert som nummer én fra tildelingskriteriene for kvalitet og kom best ut på brukeropplevelse, søkefunksjon, versjonshåndtering og avvikshåndtering, sier hun.

Styreleder i TQM, Håkon Kallevig, gleder seg til samarbeidet med Undervisningsbygg. Han forteller at de har mye erfaring med store foretak og strukturer. 

– Vi skal dokumentere vår dyktighet, sier han. 

BIM/24. september 2018

Cramo lanserer BIM-tjenester

I mai i år inngikk Cramo avtale med Pro-Consult for å kunne utvikle konsepter og tjenester med smart teknologi. Cramo satser tungt på digitalisering, og målet er å bidra til mer effektiv prosjektledelse og prosjektgjennomføring, som gir lønnsom og bærekraftig vekst i bygg- og anleggsbransjen. Les hele saken

DIGITALE VERKTØY/24. september 2018

Vil bli blant Norges fremste innen digitale verktøy for BA næringen

Devinco i Trondheim kjøper majoriteten av aksjene i Bergensbedriften Mobile Worker, og de ansatte vil utgjøre de resterende eierne. Samlet vil de to selskapene få over 80 ansatte og en forventet omsetning på nærmere 100 millioner i 2018, og dermed bli en av Norges største kompetansemiljø innen digitale og skybaserte løsninger for bygg- og anleggsbransjen. Les hele saken

Til toppen