Foran fr. v.: Organisasjonsdirektør Kirsti Olsen (Undervisningsbygg) og styreleder Håkon Kallevig (TQM). Bak fr. v.: Kvalitetsleder Åse-Lill Madland (Undervisningsbygg) og kvalitetsrådgiver Lasse Tannerfalk (Undervisningsbygg).
Foran fr. v.: Organisasjonsdirektør Kirsti Olsen (Undervisningsbygg) og styreleder Håkon Kallevig (TQM). Bak fr. v.: Kvalitetsleder Åse-Lill Madland (Undervisningsbygg) og kvalitetsrådgiver Lasse Tannerfalk (Undervisningsbygg). (Foto: Undervisningsbygg)

Undervisningsbygg signerer TQM Partner AS

Etter en grundig vurdering av seks tilbud, havnet valget på TQM – som skal levere et digitalt styringssystem for kvalitet, HMS og miljø.

  • HMS
Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Det nye styringssystemet er et verktøy som skal hjelpe Undervisningsbygg som bygger og drifter skoler i Oslo, å oppnå sine mål, levere som avtalt og overholde lover og krav.

– Kort fortalt gir styringssystemet en beskrivelse av hvordan Undervisningsbygg skal utføre sine arbeidsoppgaver (prosesser), sier Åse-Lill Madland, kvalitetsleder i Undervisningsbygg.

Avtalen med TQM skal bidra til en enklere og mer effektiv arbeidsdag for de ansatte i Undervisningsbygg. 

Den beste løsningen

Madland mener TQM har den løsningen som best kan imøtekomme Undervisningsbyggs behov og krav.

– Vi er svært fornøyde med å signere med TQM. De ble rangert som nummer én fra tildelingskriteriene for kvalitet og kom best ut på brukeropplevelse, søkefunksjon, versjonshåndtering og avvikshåndtering, sier hun.

Styreleder i TQM, Håkon Kallevig, gleder seg til samarbeidet med Undervisningsbygg. Han forteller at de har mye erfaring med store foretak og strukturer. 

– Vi skal dokumentere vår dyktighet, sier han. 

TEK17/22. februar 2019

Trapper tar langt flere liv enn branner

– Det finnes riktig nok ikke sikre tall på dette, men undersøkelser tyder på at trapper tar nær dobbelt så mange liv per år som branner gjør. I tillegg kommer jo alle skadene, og her er det nok store mørketall. Det er på tide å ta dette problemet på alvor. Les hele saken

Til toppen