Ungt ledertalent tar styringen i Rambøll

Ungt ledertalent tar styringen i Rambøll

Topp-konsulent, Morten Skodbo (34), tar steget helt opp, når konsulentselskapet rekrutterer administrerende direktør fra egne rekker.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

- Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på nye oppgaver. Som en del av Rambøll Gruppen tilfører vi verdi til kunder og samfunn ved å kombinere ferdigheter innen strategi- og ledelsesrådgivning, analyse og digitalisering med teknisk ekspertise. Dette motiverer meg veldig. Mitt hovedfokus fremover blir å fortsette å være verdifull for kundene våre, samt å sikre videre vekst i selskapet, sier Skodbo.

[factbox id="1"]

Gruppe-sjef fornøyd

- Rambøll Management Consulting jobber blant annet med lederutvikling, dermed er det naturlig at vi utvikler våre egne toppsjefer. Morten har hatt ulike lederansvar i selskapet siden 2008 og er en tydelig representant for Rambølls verdier. Han har svært gode lederegenskaper, en god markedsforståelse og er en av våre aller mest erfarne konsulenter. Derfor er vi svært fornøyde med at han ønsker å bli øverste ansvarlige for vår virksomhet i Norge, sier Tonny Johansen, administrerende direktør i Rambøll Management Consulting globalt.

Blant de største i Norden

Med rundt 600 konsulenter er Rambøll Management Consulting et av de største konsulenthusene i Norden. De jobber både i privat og offentlig sektor.

Rambøll Management Consulting arbeider med forretningsområder innen evaluering og analyser, som sikter på bedre politikk på samfunnsnivå. Prosessoptimalisering, strategi- og forretningsutvikling på organisasjonsnivå eller ledelse samt trening på individuelt eller gruppenivå.

EIENDOM/23. mars 2018

Blir taket det nye gulvet?

– Det ligger an til at takene i byene i fremtiden blir tatt i bruk i mye større omfang enn de gjør i dag. I alle fall om Knut Schreiner, sosiolog i arkitektfirmaet Rodeo får rett i sine antagelser. Han mener nemlig at taket kan bli det nye møtepunktet i mange bygårder. Les hele saken

SYKEHUS/23. mars 2018

Blir langsiktig eier av LHL sykehuset og helsehuset på Gardermoen

Hemfosa gjennomfører kjøpet av Aspelin Ramm sin eierandel på 35% i selskapet som eier LHL sykehuset og helsehuset på Gardermoen. Videreutviklingen av området kommer fortsatt til å skje gjennom den etablerte JV modellen med Aspelin Ramm. Hemfosa har i samband med transaksjonen sikret langsiktig finansieringen av sykehuset og helsehuset gjennom et grønt lån på 1,5 mrd kr fra Swedbank. Les hele saken

TREARKITEKTUR/22. mars 2018

Arven etter Norwegian Wood

I 2008 ble Stavanger-regionen europeisk kulturhovedstad. Et av de største prosjektene under arrangementet ble satt i gang i 2005, og ble til Norwegian Wood. Målet var, gjennom innovative forbildeprosjekter, å skape et utstillingsvindu for nyskapende miljøvennlig trearkitektur og videreutvikle den rike trearkitekturen i Norge og Stavanger. Les hele saken

Til toppen