- FutureBuilt runder 10 år i 2019. Det skal markeres, og nå har vi slått oss sammen med Urban Future-teamet for å lage den mest omfattende og spennende byutviklingskonferansen i Skandinavia så langt, sier programleder Stein Stoknes i FutureBuilt.
- FutureBuilt runder 10 år i 2019. Det skal markeres, og nå har vi slått oss sammen med Urban Future-teamet for å lage den mest omfattende og spennende byutviklingskonferansen i Skandinavia så langt, sier programleder Stein Stoknes i FutureBuilt. (Bilde: FutureBuilt)

Urban Future Global Conference til Oslo

Våren 2019 samles flere tusen dedikerte CityChangers i Oslo. Byen er europeisk miljøhovedstad og anledningen er Urban Future Global Conference.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Urban Future Global Conference har på rekordtid vokst til å bli en av Europas største konferanser for bærekraftig byutvikling. Når konferansen arrangeres i Wien i februar ventes 3000 deltagere. Våren 2019 arrangeres konferansen i samarbeid med FutureBuilt med Oslo som vertsby. Byen er europeisk miljøhovedstad, og konferansen vil være et av hovedarrangementene i programmet.

Praktisk informasjon

Arrangementet er gratis og åpent for alle. Påmelding nødvendig
Sted: Bankettsalen, Oslo rådhus
Tid: 08.00-11.00 fredag 10. november (faglig program 08.30-10.30)

Her kan du se program og melde deg på.

Kick-off  for konferansen i  Oslo rådhus

-  Jeg er stolt over at vi nå får en av Europas største konferanser for grønn og bærekraftig byutvikling til Oslo i 2019! Det blir inspirerende å få mange utenlandske eksperter til byen vår som vi kan lære av. Og så skal vi vise fram alt vi gjør i Oslo, som jo er Europas miljøhovedstad i 2019. Dette kick-off møtet er startskuddet til en prosess frem mot konferansen i 2019, hvor jeg håper vi kan vise fram mange banebrytende prosjekter, sier byråd for byutvikling i Oslo, Hanna E. Marcussen, og inviterer alle som ønsker å involvere seg til Rådhuset 10. november.

Urban Future Global Conference er møteplassen for dedikerte og handlingsorienterte mennesker innen bypolitikk, byutvikling, eiendom og næring, innovasjonsmiljøer, forskning og frivillige organisasjoner. Og deres felles visjon er den klimasmarte byen.

Til toppen