Urban LINK seier i Bodø

Urban LINK seier i Bodø

I konkurranse med 14 andre firmaer har LINK arkitektur vunnet oppdraget med konseptutvikling for Storgata i Bodø sentrum.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

- Evalueringsgruppen har kommet fram til at LINK arkitektur fikk best totalsum på tildelingskriteriet kompetanse. De fikk best score med tanke på lignende prosjekter hvor Agora, et parallelloppdrag om utvikling av to kvartaler-Kristiansand, ble vurdert som et lignende prosjekt, skriver evalueringsgruppen i sin begrunnelse.

Fikk best totalsum på tildelingskriteriet kompetanse

- Mange av anbyderne hadde høy score på kompetanse. Den arkitektfaglige kompetansen til tilbudt personell hos LINK ble vurdert som svært høy. I vurderingen av score på kompetanse ble den arkitektfaglige kompetansen avgjørende, legger gruppen til.

I konkurransen ble kompetanse vektet som tyngst med 50%, og det var kun tilbudet fra LINK som fikk toppscore. Til denne urbanismeoppgaven har LINK satt sammen et solid og tverrfaglig team som inkluderer fagspesialister i Multiconsult og Analyse & Strategi.

Vi ser fram til å jobbe med Bodø kommune

Urban LINK er ansvarlig for prosjektet med Britt Sørlie som prosjektleder, og kjerneteamet består av Camilla Mohr, Eivind Saxhaug, Morten Staubo og Sissel Engblom.

- Vi ser fram til å jobbe med Bodø kommune og ta fatt på den spennende oppgaven med å utvikle Bodøs historiske bykjerne, og ruste den for en bærekraftig framtid, uttaler de i en pressemelding.

GULLHAMMEREN/15. oktober 2018

De ti nominerte til Gullhammeren 2018 er klare

Gullhammeren 2018 skal fremme personer, bedrifter og prosjekter som benytter seg av arbeidsprosesser som kan bidra til en mer effektiv, lønnsom og grønnere bygge- og eiendomsnæring. De ti kandidatene har funnet nye måter å jobbe på eller jobber allerede på en måte som kan være «beste praksis» i din del av byggeprosessen. Les hele saken

Til toppen