Utomhusarbeider på Ørland hovedflystasjon

Utomhusarbeider på Ørland hovedflystasjon

Forsvarsbygg har inngått kontrakt med Tore Løkke AS om utomhusarbeider i tilknytning til nytt Skvadron- og Vedlikeholdsbygg.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

- Avtaleinngåelsene er et viktig ledd i forberedelsene til mottak av nye kampfly F-35, sier Jens Levi Moldstad, plan- og utbyggingssjef i Forsvarsbygg.

Kontrakten innebærer anleggsstart våren 2016 og arbeidene har en planlagt varighet på vel et år.

- Vi er godt fornøyde med interessen for oppdraget, og det er gledelig at et firma med lokal tilhørighet når helt til topps i anbudskonkurransen, sier Moldstad.

Kontrakten på anleggssiden med Tore Løkke AS omfatter grunnarbeid, legging av asfalt og betong banedekke flyoperative flater, levering og legging av OV-ledning, etablering av veier, bygging av voller og perimetersikring og anleggsgartnerarbeider.

TREARKITEKTUR/20. mars 2018

– Potensialet for trearkitektur er stort i Norge

Den anerkjente arkitekten og forkjemperen for massivt tre som byggemateriale blir en av foredragsholderne under lanseringen av Building Green. Møtestedet samler den bærekraftige bygge- og arkitekturbransjen, og blir for første gang avholdt i Oslo i oktober. Les hele saken

BETONG/20. mars 2018

Årets FABEKO-konferanse inngår i den internasjonale betongkonferansen

Den store internasjonale betongkonferansen ERMCO 2018 presenterer et stort spenn i temaer og inneholder mange spennende prosjekter og nyheter, flere av disse kommer fra Norge. Arrangementet på Radisson Blu Plaza i Oslo 7.-8. juni samler rundt 400 internasjonale deltagere som vil kunne delta på 45 interessante innlegg. Les hele saken

Til toppen