Utomhusarbeider på Ørland hovedflystasjon

Utomhusarbeider på Ørland hovedflystasjon

Forsvarsbygg har inngått kontrakt med Tore Løkke AS om utomhusarbeider i tilknytning til nytt Skvadron- og Vedlikeholdsbygg.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

- Avtaleinngåelsene er et viktig ledd i forberedelsene til mottak av nye kampfly F-35, sier Jens Levi Moldstad, plan- og utbyggingssjef i Forsvarsbygg.

Kontrakten innebærer anleggsstart våren 2016 og arbeidene har en planlagt varighet på vel et år.

- Vi er godt fornøyde med interessen for oppdraget, og det er gledelig at et firma med lokal tilhørighet når helt til topps i anbudskonkurransen, sier Moldstad.

Kontrakten på anleggssiden med Tore Løkke AS omfatter grunnarbeid, legging av asfalt og betong banedekke flyoperative flater, levering og legging av OV-ledning, etablering av veier, bygging av voller og perimetersikring og anleggsgartnerarbeider.

REHABILITERING/16. august 2018

Den verdensberømte arkitekt: – Vi er nødt til å rehabilitere bygninger

Den verdensberømte arkitekten, Julien De Smedt, eier av JDS Architects blir en av de store foredragsholderne under lanseringen av Building Green i Oslo. Han oppfordrer til å rehabilitere allerede eksisterende bygninger og mener at det er denne veien vi må gå for å sikre en bærekraftig arkitektur- og byggebransje i fremtiden. Les hele saken

Til toppen