Utvider sitt spekter av BIM-objekter

Utvider sitt spekter av BIM-objekter

Schüco er en av de ledende leverandører av vindu-, dør- og fasadesystemer i høy kvalitet av aluminium, PVC og stål. Millioner av Schüco produkter er i bruk over hele verden og møter de høyeste kravene til design, komfort, sikkerhet og energieffektivitet.

  • BIM
Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Schüco har i flere år hatt BIM-objekter av Schüco systemer på BIMobject® Cloud. Det startet med de «mest solgte» vindus, dør- og skyvesystemene, men i det siste året har biblioteket økt med flere systemer, inkludert fasadesystemer. Nytt fra i dag er 5 nye planleggingssett av vindussystemet Schüco AWS 75 SI+ med følgende funksjonelle egenskaper: innadslående og utadslående åpning, enhet med ventilasjonsåpning, barrierefrie enhet og vippe/skyveelement. Det finnes også planleggingssett for både innadslående og utadslående dører på Schüco ADS 75 SimplySmart og ADS 90 SimplySmart-systemene.

I tillegg er det kommet et nytt sett for fasadesystemet Schüco FWS 50, som gir arkitekten en høy grad av designfrihet og variasjon når de planlegger post/riegel-fasader. De eksisterende designmodellene for Schüco FWS 35 PD og Schüco FWS 60 CV fasadesystemer har også blitt utvidet.

Med nye planleggingssett er det enda enklere for arkitekter og utviklere å se de estetiske og funksjonelle mulighetene i produktene fra Schüco. De er like egnet for nybegynnere som viderekommende brukere av Revit og ArchiCAD programmene. Detaljert dokumentasjon er vedlagt hver designmodell.

Det er ingen tvil om at fremtidens byggenæring går mot en digitalisert arbeidsform. For at bedriftene skal kunne møte morgendagens krav om mindre energibruk i bygg, skjerpet materialbruk, miljøkrav ol., må bedriftene stryke konkurranseevnen gjennom økt effektivitet, fleksibilitet og produktkvalitet. BIM-objekter forenkler arbeidsprosessen allerede i skissefasen. Den riktige informasjonen ligger allerede i arbeidstegningen og blir med gjennom hele byggeprosessen. I ettertid er det enkelt å finne frem informasjon om feks. hvilke produkter som er montert i bygget (FDV). Derfor fortsetter vi kontinuerlig å utvide vårt spekter av BIM-data. Et sett for Schüco ADS 80 FR 30 branndører kommer snart.

BIM/24. september 2018

Cramo lanserer BIM-tjenester

I mai i år inngikk Cramo avtale med Pro-Consult for å kunne utvikle konsepter og tjenester med smart teknologi. Cramo satser tungt på digitalisering, og målet er å bidra til mer effektiv prosjektledelse og prosjektgjennomføring, som gir lønnsom og bærekraftig vekst i bygg- og anleggsbransjen. Les hele saken

DIGITALE VERKTØY/24. september 2018

Vil bli blant Norges fremste innen digitale verktøy for BA næringen

Devinco i Trondheim kjøper majoriteten av aksjene i Bergensbedriften Mobile Worker, og de ansatte vil utgjøre de resterende eierne. Samlet vil de to selskapene få over 80 ansatte og en forventet omsetning på nærmere 100 millioner i 2018, og dermed bli en av Norges største kompetansemiljø innen digitale og skybaserte løsninger for bygg- og anleggsbransjen. Les hele saken

Til toppen