Veidekke bygger 127 boliger på Løren i Oslo

Veidekke bygger 127 boliger på Løren i Oslo

Veidekke Entreprenør har inngått avtale med Lørenvangen Utvikling AS, som eies 50-50 av OBOS Nye Hjem og Veidekke Eiendom, om bygging av tredje og fjerde byggetrinn på boligprosjektet Gartnerløkka. De to byggetrinnene består av 127 boliger og garasjekjeller. Samlet salgsverdi på boligene er 491 millioner kroner.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Boligsalget har vært svært bra på Gartnerløkka. De to første trinnene er nå nesten utsolgt, og de første beboerne flytter inn før sommeren 2016. Gartnerløkka vil når det står ferdig bestå av totalt 244 boliger i fem boligblokker fordelt på fire byggetrinn. Samlet salgsverdi for boligene i hele prosjektet blir på rundt én milliard kroner.

De fem blokkene blir plassert rundt en stor og solfylt gårdspark på nesten fem mål beplantet med busker, trær og frukttrær. Det tilbys et bredt utvalg av 2 -, 3-, og 4-roms leiligheter, der leilighetene i første etasje får egen privat hageparsell. I tillegg skal det bygges en barnehage i første og andre etasje av hus fire der barn som bor i Gartnerløkka vil bli prioritert.

Veidekke samarbeider med Astma- og Allergiforbundet om å bygge boliger med godt og helsevennlig inneklima. Ved bevisste valg og gjennomtenkte løsninger og materialer tilrettelegger Veidekke for helsetrygge boliger.

Det gode salget på Gartnerløkka har gjort at Lørenvangen Utvikling har fremskyndet planleggingen av det neste boligprosjektet på Løren bestående av rundt 650 leiligheter. Rammesøknad for prosjektet blir trolig sendt inn i høst med salgsstart i vinter.

Mer informasjon om prosjekt Gartnerløkka.

Til toppen