Veidekke bygger om kjøpesenter på Bryne

Veidekke bygger om kjøpesenter på Bryne

Veidekkes datterselskap Block Berge Bygg har inngått avtale med Nedremarka Eiendom, som eies av Coop Sørvest og Coop Norge Eiendom, om ombygging og utvidelse av kjøpesenteret M44 på Bryne.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Oppdraget er en totalentreprise verdt 110 millioner kroner ekskl. mva.

Prosjektet er utviklet av Nedremarka Eiendom i samarbeid med Block Berge Bygg og med Rambøll som arkitekt. Byggearbeidene omfatter en utvidelse av senteret på 9.000 m2. Senteret vil etter utvidelsen inneholde flere nye butikker og framstå som framtidsrettet og moderne. Oppdraget innebærer også en stor grad av egenproduksjon for Block Berge Bygg som vil være viktig for aktiviteten i 2017.

- Vi er svært fornøyd med at Nedremarka Eiendom har valgt Block Berge Bygg som sin samarbeidspartner. Vi har lang erfaring og høy kompetanse i å gjennomføre byggeprosjekter på kjøpesentre som samtidig er i full drift, sier administrerende direktør Yngvar Karlsen i Block Berge Bygg AS.

Prosjekteringen er allerede i gang, mens selve byggearbeidene på senteret starter i januar 2017. Det nye senteret skal stå klart i april 2018.

MILJØ/21. februar 2019

40.000 billass spares med Yara Birkeland

– Dette er et svært spennende prosjekt. Ikke fordi det har hatt spesielt store tekniske utfordringer, men fordi det representerer en sterk miljøsatsing og er en spydspiss på sitt felt. Her har vi fått være med på å være helt i front i utviklingen, og det setter vi pris på. Les hele saken

HMS/21. februar 2019

Bedre kjønnsbalanse gir mer på bunnlinjen

– Tallenes tale er klar. Nå har byggebransjen om lag 2% kvinnelige fagarbeidere. Alt tyder på at de bedrifter som sørger for å skaffe seg en bedre kjønnsbalanse, tjener mer penger. Logisk betyr det da at om byggebransjen hadde gjort en sterkere innsats for å bedre kjønnsbalanse, hadde bunnlinjen sette hyggeligere ut. Les hele saken

Til toppen