Veidekke bygger passivhusskole i Knivsta

Veidekke bygger passivhusskole i Knivsta

Veidekkes svenske datterselskap Arcona har fått i oppdrag av Kommunfastigheter i Knivsta å bygge Vrå skole i Alsike sør for Uppsala.

  • ENOK
Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Prosjektet skal gjennomføres som en totalentreprise i samspill, og kontrakten har en målpris på 169 millioner svenske kroner ekskl. mva.

Vrå skole blir en ny skole for totalt 660 elever fra femte til niende klasse. Bygget på cirka 8.000 m2 skal bli så energieffektivt at det vil oppfylle kravene til passivhusstandard. Med jordvarme og solceller er målet å komme under et årlig energiforbruk på 15 kWh/m2.

- Vi er veldig glade for at Kommunfastigheter i Knivsta har valgt Arcona som entreprenør for oppdraget med den nye passivhusskolen. Vi tar fatt på arbeidene med stor glede og ydmykhet, og ser oppdraget som en anerkjennelse av vår styrke i å gjennomføre samspillsprosjekter med høye miljøambisjoner, sier Stefan Mårtensson i Arcona.

DIGITALISERING/ 9. april 2019

Styrker sin posisjon som digitaliseringspartner til byggebransjen i Norden

Infobric utvider sortimentet av smarte digitale løsninger for å øke sikkerheten og effektiviteten i den nordiske byggebransjen. Gjennom oppkjøpet blir Tempus AS med datterselskapet Templus AB nå en del av Infobric. Les hele saken

Til toppen