Veidekke bygger Sjøholt skole i Ørskog

Veidekke bygger Sjøholt skole i Ørskog

Veidekkes datterselskap M. Kristiseter AS har skrevet kontrakt om å bygge nye Sjøholt barne- og ungdomsskole for Ørskog kommune i Møre og Romsdal.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Dagens skolebygg skal rives, og nytt skolebygg skal oppføres på samme tomt. Den nye skolen bygges som to-parallell skole for 1-10.klasse, det vil si med plass til 450 elever i 20 skoleklasser. Det nye bygget blir på 6.400 m2 og skal i tillegg til grunnskole inneholde lokaler til voksenopplæringen og kulturskolen. Kristiseter skal også opparbeide nye utomhusområder på den 69 mål store skoletomten.

- Gode skolebygg er noe av det viktigste vi kan bygge, og vi er svært godt fornøyd med å ha vunnet konkurransen om oppdraget og fått tillit fra kommunen. Vi er en lokal entreprenør, og dette oppdraget betyr mye for våre ansatte samt for våre leverandører og samarbeidspartnere i distriktet, sier daglig leder Stig Mork i Entreprenør Kristiseter AS.

Rivning av dagens skolebygg starter opp i sommerferien, byggearbeidene starter i august og den nye skolen skal stå klart til bruk i løpet av høsten 2018.

Oppdraget er en totalentreprise verdt 130 millioner kroner ekskl. mva.

REHABILITERING/16. august 2018

Den verdensberømte arkitekt: – Vi er nødt til å rehabilitere bygninger

Den verdensberømte arkitekten, Julien De Smedt, eier av JDS Architects blir en av de store foredragsholderne under lanseringen av Building Green i Oslo. Han oppfordrer til å rehabilitere allerede eksisterende bygninger og mener at det er denne veien vi må gå for å sikre en bærekraftig arkitektur- og byggebransje i fremtiden. Les hele saken

Til toppen