Veidekke bygger Sjøholt skole i Ørskog

Veidekke bygger Sjøholt skole i Ørskog

Veidekkes datterselskap M. Kristiseter AS har skrevet kontrakt om å bygge nye Sjøholt barne- og ungdomsskole for Ørskog kommune i Møre og Romsdal.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Dagens skolebygg skal rives, og nytt skolebygg skal oppføres på samme tomt. Den nye skolen bygges som to-parallell skole for 1-10.klasse, det vil si med plass til 450 elever i 20 skoleklasser. Det nye bygget blir på 6.400 m2 og skal i tillegg til grunnskole inneholde lokaler til voksenopplæringen og kulturskolen. Kristiseter skal også opparbeide nye utomhusområder på den 69 mål store skoletomten.

- Gode skolebygg er noe av det viktigste vi kan bygge, og vi er svært godt fornøyd med å ha vunnet konkurransen om oppdraget og fått tillit fra kommunen. Vi er en lokal entreprenør, og dette oppdraget betyr mye for våre ansatte samt for våre leverandører og samarbeidspartnere i distriktet, sier daglig leder Stig Mork i Entreprenør Kristiseter AS.

Rivning av dagens skolebygg starter opp i sommerferien, byggearbeidene starter i august og den nye skolen skal stå klart til bruk i løpet av høsten 2018.

Oppdraget er en totalentreprise verdt 130 millioner kroner ekskl. mva.

TREARKITEKTUR/22. mars 2018

Arven etter Norwegian Wood

I 2008 ble Stavanger-regionen europeisk kulturhovedstad. Et av de største prosjektene under arrangementet ble satt i gang i 2005, og ble til Norwegian Wood. Målet var, gjennom innovative forbildeprosjekter, å skape et utstillingsvindu for nyskapende miljøvennlig trearkitektur og videreutvikle den rike trearkitekturen i Norge og Stavanger. Les hele saken

FASADE/22. mars 2018

Nytt liv i «Vinslottet» med Millenniumsvinduer

Vinmonopolets gamle tapperi på Hasle i Oslo, Vinslottet, skal rehabiliteres. Byggets industrielle preg skal ivaretas og entreprenøren har valgt Hansens Millenniumsvinduer for å imøtekomme arkitektoniske krav. – Vi er stolte av å få være med på dette historiske prosjektet, sier Kim Rasmussen i HubroHansen. Les hele saken

Til toppen