Veidekke har inngått avtale med SmartDok

Veidekke har inngått avtale med SmartDok

Veidekke Entreprenør – Region Anlegg har inngått en avtale med SmartDok for bruk av deres løsning for mobil registrering på prosjektene.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

– På bakgrunn av pilotering på flere prosjekt har vi sett effektene av å kunne registrere kvalitet- og produksjonsoppfølging mobilt og vi ha derfor inngått en sentral avtale og vi har etablert forvaltning i regionen, sier Christian Mikkelsen i Region Anlegg.

Salgssjef i SmartDok Per Tore Hansen er også veldig fornøyd med avtalen.

– Dette er selvsagt stort for oss. Det har vært en lang og lærerik prosess, og vi er veldig stolte over at Veidekke inngår en avtale med oss, sier Hansen.

Standardisering

Standardisering er blitt en svært viktig prosess for de selskapene som i dag lykkes aller best. Med å ta i bruk SmartDok på sine prosjekter i Region Anlegg har Veidekke standardisert digital føring av timeregistrering, maskintimer, service, sjekklister og massetransport. 1000 brukere i Region Anlegg vil nå ta i bruk det digitale rapporteringssystemet på sine prosjekter.

– Veidekke ser verdien med standardisering i konsernet, og jeg er veldig fornøyd med at de velger SmartDok som en av sine leverandører for Veidekkes digitale satsing, sier Hansen til slutt.

Hva er Region Anlegg?

Veidekke Entreprenør gjennomfører alle typer anleggsprosjekter, herunder vei, bane fjellanlegg, kraftverk og industriprosjekter. Deres anleggsvirksomhet er organisert i enheten Region Anlegg. Selskapet gjennomfører prosjekter innen alle typer kontraktsmodeller, fra delentrepriser til totalentrepriser.

Region utfører oppdrag innen Tunnel og fjellanlegg, veianlegg og bane, vindkraft, vannkraft, olje, gass- og industrianlegg, baneteknikk, grunnarbeid, riving og forurenset grunn, fundamentering og bergboring.

TREARKITEKTUR/20. mars 2018

– Potensialet for trearkitektur er stort i Norge

Den anerkjente arkitekten og forkjemperen for massivt tre som byggemateriale blir en av foredragsholderne under lanseringen av Building Green. Møtestedet samler den bærekraftige bygge- og arkitekturbransjen, og blir for første gang avholdt i Oslo i oktober. Les hele saken

BETONG/20. mars 2018

Årets FABEKO-konferanse inngår i den internasjonale betongkonferansen

Den store internasjonale betongkonferansen ERMCO 2018 presenterer et stort spenn i temaer og inneholder mange spennende prosjekter og nyheter, flere av disse kommer fra Norge. Arrangementet på Radisson Blu Plaza i Oslo 7.-8. juni samler rundt 400 internasjonale deltagere som vil kunne delta på 45 interessante innlegg. Les hele saken

Til toppen