Veidekkeansatte kjøpte aksjer som aldri før

Veidekkeansatte kjøpte aksjer som aldri før

Det ble solid overtegning da de ansatte i Veidekke fikk tilbud om å kjøpe aksjer. 2 138 medarbeidere bestilte aksjer for hele 123 millioner kroner, hvilket var en overtegning på 106 %. Etter avkortning ble det kjøpt aksjer for 60 millioner kroner.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

[factbox id="1"]

Alle fast ansatte i Veidekke får hver høst tilbud om å kjøpe aksjer i selskapet med henholdsvis 20 eller 30 % rabatt (avhengig av finansiering). Aksjene er bundet for salg i to år. I år var det 33 % av de ansatte som ønsket å benytte sine sparepenger på å kjøpe aksjer.

Med så stor interesse blant de ansatte ble det i år den største overtegningen Veidekke har hatt i de 30 årene aksjeordningen har eksistert. De fleste bestillingene ble derfor betydelig avkortet.

Ekstra hyggelig var det at så mange som 420 medarbeidere i år kjøpte aksjer i Veidekke for første gang. 3.543 av de ansatte (50 %) eier nå 15,8 % av aksjene i Veidekke med samlet verdi på 2,2 milliarder kroner.

VERKTØY/20. februar 2018

Lanserer radio for byggeplassen

Kanonbra lyd, app-styring og uslåelig lang batteritid. Dewalts nye radio er tilpasset moderne byggeplasser og sørger for under-holdning på arbeidsplassen. TSTAK Radio & lader er både IP-klassifisert og værbestandig. Les hele saken

ENERGIEFFEKTIVISERING/20. februar 2018

Slik skal Enova få fart på energieffektiviseringen av bygg

Til tross for at mange tiltak er lønnsomme går det for tregt med energieffektiviseringen av bygg. Nå utlyser Enova en konkurranse for å få fram ideer til forretningsmodeller som kan få fart på markedet. Samtidig varsler de endringer i støttetilbudet til eksisterende bygg. Les hele saken

Til toppen