Vink Norway har fått ny daglig leder

Vink Norway har fått ny daglig leder

VINK Norway AS har ansatt Reidar Nesje som ny daglig leder. Han er Sivilingeniør fra NTH og diplomøkonom fra BI. Han startet i jobben 1.mars 2016.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Tidligere har Reidar jobbet 8 år i Hydrogas Norge AS, 8 år i Akzo Nobel hvorav 2 år i England og 2 år i Tsjekkia. De siste 5 årene har Reidar vært adm. dir. hos KSB Norge AS.

[factbox id="1"]

I tillegg til å være daglig leder hos Vink i Oslo, er Reidar også salgssjef for industriavdelingen. Han forteller om kvalitetsprodukter og dyktige medarbeidere. Grunnlaget er meget godt for å dekke kundenes behov for produkter og tjenester. Reidar gleder seg til å samar­beide med alle de forskjellige kundene VINK har innen skilt & reklame, bygg og industri.

- Det er så variert! Plast er nytt for meg, men jeg tror min bakgrunn vil gi meg et godt utgang­spunkt i den nye rollen. Alt av Norsk industri er potensielle kunder. Nesten alle bedrifter har applikasjoner der industriell plast med fordel kan benyttes. Vink har eksperter innen industriell plast som kan hjelpe kunder med å finne gode løsninger, sier Reidar.

Walter Blunck som er styreformann og administrerende direktør, med base i Danmark sier han ser frem til at Reidar skal styre VINK i Oslo, og at han har stor tillit til at Reidar skal gjøre en god jobb her.

REHABILITERING/16. august 2018

Den verdensberømte arkitekt: – Vi er nødt til å rehabilitere bygninger

Den verdensberømte arkitekten, Julien De Smedt, eier av JDS Architects blir en av de store foredragsholderne under lanseringen av Building Green i Oslo. Han oppfordrer til å rehabilitere allerede eksisterende bygninger og mener at det er denne veien vi må gå for å sikre en bærekraftig arkitektur- og byggebransje i fremtiden. Les hele saken

Til toppen