VP styrker sin posisjon på Østlandet innen byggmarkedet

VP styrker sin posisjon på Østlandet innen byggmarkedet

Selskapet har de siste år hatt en kontinuerlig positiv utvikling innen segmentet og jobber kontinuerlig med å utvikle seg. Markedet ha blitt betjent fra produksjonsstedene Vartdal på Sunnmøre og Ualand i Rogaland.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

VP setter kundens behov i høysetet og vi jobber kontinuerlig for å opprettholde korrttidig leveranser og god logistikk.

Håkon Woldsund sier at kundemassen i østlandsmarkedet har utviklet seg positivt. For å øke tilstedeværelsen samt yte den service vi er kjent for på Vestlandet har vi besluttet å etablere en lokasjon i øst.

[factbox id="1"]

Dette gjennomføres ved å etablere et lager midt mellom Gardermoen og Oslo. Hvor det gis anledning til å hente varer men også leveranser til byggeplass direkte fra dette.

Spesielt innen byggesystemer (Veggsystem og Ringmur ) ser vi behovet for å kunne supplere byggeplasser innenfor samme virkedag.

Ytterligere importerer vi diverse varer og vi håper både konkurransekraft samt logistikk på importerte varer bedrer seg.

Vi ser på dette som svært positivt for selskapet og vi ser frem til å kunne betjene østlandsmarkedet slik kundene kan forvente det av oss. Kundens behov er hva vi jobber mot hver dag.

Lageret vil være i drift i løpet av februar 2015. Nøyaktig adresse og veibeskrivelse vil bli tilgjengelig på våre nettsider ved nyttår.

TRE/17. juli 2018

Et utstillingsvindu for konstruksjonsprodukter i tre

Metsä-gruppens nye besøkssenter i Äänekoski i sentrale Finland, er et godt eksempel på rask konstruksjon ved bruk av tre. Bygningen på 1000 m2 viser hvordan Metsä Woods Kerto LVL-produkter muliggjør rask, lett og grønn konstruksjon. Bygningen kombinerer industrielt produserte treelementer og unike arkitektoniske løsninger med detaljert tømrerarbeid. Les hele saken

Til toppen