Visjoner for Slettatorget

BYUTVIKLING/13. desember 2017

Visjoner for Slettatorget

Med utgangspunkt i sine eiendommer på Slettatorget har Pellerin begynt å legge planer for en utvikling av et nytt bydelssenter for Kvaløysletta. Den første delen av et slikt prosjekt er regulering av området – en prosess som alene kan ta et par år. Les hele saken

Konkurransesugen? Reinventing Cities lanseres i Oslo

BYUTVIKLING/12. desember 2017

Konkurransesugen? Reinventing Cities lanseres i Oslo

Oslo stiller med to av de 45 tomtene i Reinventing Cities – en internasjonal konkurranse for å utvikle morgendagens klimavennlige byer, rettet mot utbyggere og prosjekterende. Lansering skjer i Oslo 19 januar. Les hele saken

BYUTVIKLING/12. september 2017

Eiendomsstrategi starter med informasjonsinnhenting

Felles, forankrede mål, informasjonsinnhenting og kartlegging av interessenter er veien til suksess for en som skal utvikle eiendomsstrategien i store utviklingsprosjekter. Det er kjernen i hva Multiconsults prosjektleder Hilde Warp sier, etter å ha ledet arbeidet med å utarbeide eiendomsstrategi for tidligere Bodø hovedflystasjon.

BYUTVIKLING/ 7. juni 2017

Nasjonalmuseet sikrer kulturarven med smart teknologi

Schneider Electric har vunnet en kontrakt med Statsbygg verdt 30 millioner på levering av BMS-løsninger til det nye Nasjonalmuseet. Energispesialisten skal sikre at landets mest omfattende kunstsamling bevares for fremtiden.

NCC signerer første byggetrinn på milliardprosjektet Valle

BREEAM/10. januar 2017

NCC signerer første byggetrinn på milliardprosjektet Valle

NCC satser milliarder på kontorprosjektet Valle i Oslo. Kontrakten på første byggetrinn, verdt 190 millioner kroner, ble inngått rett før årsskiftet mellom utvikler NCC Property Development og utbygger NCC Building. Valle Wood blir Norges største næringsbygg i massivtre. Arbeidene går fra 1. kvartal 2017 og planlegges ferdigstilt 4. kvartal 2018.

Last flere saker